🔥İndirim Hyperx cloud III S 5149 TL 5-6 taksit

ups ilçeye hergün dağıtım yapmıyor araya 1 mayıs girmese elli kere elime ulaşırdı
hocam ben 1 aydır pad almaya calisiyorum stokta yoktu, stoğa giricne yolladılar. aynı deriyi yollamışlar tekrar yazdım şimdi bi kumaş yollamışlar ses deneyinimi aşırı etkiledi. gelen kumaş padler aşırı dandik. bas namına ses izolasyonu namına bir şey kalmadı kulaklıkta. eq yapmama rağmen. umarım size daha farklı bişey yollarlar. geldiginde bi fotosunu atabilir misiniz?

Al ne gelse bu adamın başına geliyor bu elemanlar senden ne istiyor be hocam
bende anlamış değilim ama bu satıcının öyle olduğu biliniyor ben kumar oynadım her zamanki gibi kaybettim

@kereemm hocam geldi şu şekilde aparat yazdırdım bugün deneyeceğim ayarlarını yapıp

Ekler

• 30223.webp
    30223.webp
    290 KB · Hit: 63
  • 30222.webp
    30222.webp
    421.6 KB · Hit: 66
Bi riske girip aldım kulaklığı, orjinal bandrolu yoktu öylesine bişey yapıştırmışlar. Ürüne baktığımda parmak izi toz vs yoktu bandrolu orjinal olsa asla dusunmezdim daha once açıldığını öyle temiz. Şuanlık bi sorun yok hissiyatını kulaklık kapaklarını falan çok sevdim kullanacağım tesekkurler.
banada bu şekilde geldi şaka mı bu ?

Hayırlı olsun hocam benimki de geldi daha çok kullanamadım bakalım.
Hocam oyunda ses azalıyor sesi diğer kulaklığa göre daha az duyabiliyorum onun haricinde müzikte filan eq ile güzel oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtubeda müzik dinlerken ses kalitesi de yüksekliği de güzel ama oyunda ses yarı yarıya azalıyor anlamadım

@Cyllee kullancakmısın herhangi bir sorun varmı ben emin olamadım ?
Ufak bi test edip kullandım bir sorun göremedim gece daha detaylı bakmaya çalısıcam hocam, faturamı da kesmişler garanti belgesi içinde sadece ürünün kodunu girip garanti tarihini görebilmek isterdim böyle bi site bulamadım. Sonuç olarak şuanlık bi sorun yok ben 4800 tl lere aldim zaten fp :)

Mchose x9, razerblackshark v2 usb versiyonlarla kıyasladım mikrofon deneyimini ikisini de geride bıraktı.

Ufak bi test edip kullandım bir sorun göremedim gece daha detaylı bakmaya çalısıcam hocam, faturamı da kesmişler garanti belgesi içinde sadece ürünün kodunu girip garanti tarihini görebilmek isterdim böyle bi site bulamadım. Sonuç olarak şuanlık bi sorun yok ben 4800 tl lere aldim zaten fp :)

Mchose x9, razerblackshark v2 usb versiyonlarla kıyasladım mikrofon deneyimini ikisini de geride bıraktı.
bende şuan test ediyom çok hoşuma gitti de o bant sonradan çekilmiş bi açılmış sonuçta idefixe ticket açtım ne dicekler bakalım
o bant da orjinali olsa çok iyi olurdu

Hocam oyunda ses azalıyor sesi diğer kulaklığa göre daha az duyabiliyorum onun haricinde müzikte filan eq ile güzel oluyor

Youtubeda müzik dinlerken ses kalitesi de yüksekliği de güzel ama oyunda ses yarı yarıya azalıyor anlamadım
Reis bende de bir gariplik var sanki James Donkey 710dan geçtim bende ama sesler bi acayip yani anlayamadım çok bi gariplik var ama

Bi riske girip aldım kulaklığı, orjinal bandrolu yoktu öylesine bişey yapıştırmışlar. Ürüne baktığımda parmak izi toz vs yoktu bandrolu orjinal olsa asla dusunmezdim daha once açıldığını öyle temiz. Şuanlık bi sorun yok hissiyatını kulaklık kapaklarını falan çok sevdim kullanacağım tesekkurler.
Hocam bana da bu şekilde geldi ama kontoel ettiğimde kullanma izi vs falan yoktu iadeyle ugrazmak istemedim bende.

Hocam duruma göre bizde açalım
benimkinde bluetooth u çalışmıyor ne yaptıysam bağlayamadım aygıt bluetooth moduna geçiyor ama kesinlikle gözükmüyor iade olcak sanırım yaşıyan varmı bu sorunu deneyip bilgilendirirmisiniz ?
@Cyllee @ltcolbaron41

idefix de hala ticket e cevap vermedi ve ayrıyetten benim faturam hala oluşturulmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,239
Üyeler
194,257
Son üye
dayne
Geri