MODEM ÖNERİSİ 6000 TL

Osman15

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar bütçem 6000 TL uzun yıllardır aynı modemi kullanıyorum ve oyunlarda sürekli ping-ms-oyun içi bağlantı sorunları vs yaşıyorum bazen internetim tamamen kesiliyor ayrıca şu an bulunduğum bölgede alt yapım max 40 mbs destekliyor sizlerden ricam şudur bana oyunlarda ping-ms-oyun içi bağlantı sorunları vs yaşatmayacak uzun ömürlü kaliteli bir modem istiyorum ayrıca alt yapım şu an düşük ilerde fiber gelme ihtimaline karşında modemin fiber destekli olmasını istiyorum aklımda hiçbir modem yok tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

bu işini görür
bu lüks

Altyapı değerleri nasıl?
Altyapıda sorun varsa, cihaz etkisi olabilirde olmayabilirde. Denemeden bilemezsiniz.
Keenetic'de manuel hız snr ayarı var.

bu işini görür
bu lüks
İyi modemi lüks olarak düşünmemek lazım. Yarın fiber geldiği zaman yine değiştirmenin gerekmemesi iyi oluyor. Ben internetim 100 mbps iken deco be 25 aldım 1 ay sonra fırsat oldu 1000 mbps geçtim o zamanda işime yaradı.

Ama deco x73 modelini aldırdığım bi arkadaşım ufaktan bağlantı kopma sorunları olduğunu söylüyor. Misafir ağı açtığım zaman bende de aynısı oluyordu ama kapatınca düzeldi.

İyi modemi lüks olarak düşünmemek lazım. Yarın fiber geldiği zaman yine değiştirmenin gerekmemesi iyi oluyor. Ben internetim 100 mbps iken deco be 25 aldım 1 ay sonra fırsat oldu 1000 mbps geçtim o zamanda işime yaradı.

Ama deco x73 modelini aldırdığım bi arkadaşım ufaktan bağlantı kopma sorunları olduğunu söylüyor. Misafir ağı açtığım zaman bende de aynısı oluyordu ama kapatınca düzeldi.
diger modemde aynı işleri yapar

Altyapı değerleri nasıl?
Altyapıda sorun varsa, cihaz etkisi olabilirde olmayabilirde. Denemeden bilemezsiniz.
Keenetic'de manuel hız snr ayarı var.
değerlerim normal şu an kullandığım modem 5 yılı geçti 6. yıla geliyor zamanında internet sağlayıcısı tarafından verilmişti açıkcası birazda modemi bu yüzden değiştirmek istiyorum almışkende iyi bişey alayım diyorum aSUS RT BE58U oyun için bu modeli öneren oldu bütçemi aşıyor ama iyiyse bunu alacagım

değerlerim normal şu an kullandığım modem 5 yılı geçti 6. yıla geliyor zamanında internet sağlayıcısı tarafından verilmişti açıkcası birazda modemi bu yüzden değiştirmek istiyorum almışkende iyi bişey alayım diyorum aSUS RT BE58U oyun için bu modeli öneren oldu bütçemi aşıyor ama iyiyse bunu alacagım
sen modem mi istiyon router mi dostum ?

Asus router, modem değil; dsl giriş yok.
Fiber gelince size router verirler zaten.
Modemler fiber destekli zaten, router özelliği ve wan girişi var.
Farklar ethernet protlarının fast (100) veya gigabit ( 1000) desteklemesi kabloluda.
Kablosuzdada hız farkı, 80-160 bant genişliği. 160 mhz olanlarda 500 üstü hızları daha sorunsuz alırsınız.
6000'e şu an alınabilecek, Ax3000 ve üstü modem olarak.
Keenetic Hopper dsl 3611
Deco dsl x50 veya x73
Aceleniz yoksa wifi7 destekli Keenetic modem gelecek diyorlardı, bekleyip ona görede karar verebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri