🔥İndirim Attack Shark X3 Pro Superlıght 4000/8000 1769 TL

X3 pro dan iyi olan özelliği varmı peki ?
Sorunsuz olması. X3 de takılma sorunu yaşayan çok kişi var, konu sahibi x3 pro da nordic mcu var demiş ama hiçbir yerde buna dair kanıt göremedim ben. Kendi sitelerinde beken var yazmışlar ama gördüğüm bir videoda adını bilmediğim bir mcu kullanıyordu. Tabi batch farkından da olabilir ama herhangi bir üretiminde nordic kullandıklarını düşünmüyorum.

1777803630643.webp

Şimdi fark ettim videodaki mcu rouyan, yani baya giriş seviyesi.

Son düzenleme:
Büyük eller için uygun olmayabilir, fakat claw grip'te sıkıntı yaratmaz sanırım, almayı düşünenlerin bilgisine. Aşırı küçük ellere biraz büyük gelebilir. Medium-size bir mouse diyebiliriz.

Beken 3633 mcu var nordic değil

Ekler

• Screenshot_20260503-133111.webp
    Screenshot_20260503-133111.webp
    105.4 KB · Hit: 33
  • Beğen
Reaksiyonlar: Renz
@sendegitunutbeni alınır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu mouse un özelliği nedir ?
alinir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorunsuz olması. X3 de takılma sorunu yaşayan çok kişi var, konu sahibi x3 pro da nordic mcu var demiş ama hiçbir yerde buna dair kanıt göremedim ben. Kendi sitelerinde beken var yazmışlar ama gördüğüm bir videoda adını bilmediğim bir mcu kullanıyordu. Tabi batch farkından da olabilir ama herhangi bir üretiminde nordic kullandıklarını düşünmüyorum.

Alıntıyı görüntüle

Şimdi fark ettim videodaki mcu rouyan, yani baya giriş seviyesi.
x3 pro eskiden nordic ti kullandim canjm yigit hocam

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Renz
ya takılır ya da çift basar boşunuza paranızı harcamayın ajazz ile aynı kalite gereksiz ürünler

Çok dandik bir mouse, kesinlikle almanızı tavsiye etmem. Kısa bir süre kullanmıştım, driver'ı bile çalışmıyor farenin. ATK A9 Plus veya bütçe biraz çıkarsa Dareu 950 Wing tavsiye ederim, onlar bu fareden kat kat iyidir.

Çok dandik bir mouse, kesinlikle almanızı tavsiye etmem. Kısa bir süre kullanmıştım, driver'ı bile çalışmıyor farenin. ATK A9 Plus veya bütçe biraz çıkarsa Dareu 950 Wing tavsiye ederim, onlar bu fareden kat kat iyidir.
A9 plustsn iyi bu ürünler, a9 plus kablosuzda sorunlu idi

A9 plustsn iyi bu ürünler, a9 plus kablosuzda sorunlu idi
Aşırı dandik bir mouse, her türlü alınmaz. Malzeme hissiyatı, tıklama hissiyatı rezalet. A9 Plus'ı bütçe çıkmıyorsa diye önerdim, bu mouse'tan yine de iyidir bana göre. Bütçe çıkarsa Dareu 950 Wing tavsiye ederim zaten.

Aşırı dandik bir mouse, her türlü alınmaz. Malzeme hissiyatı, tıklama hissiyatı rezalet. A9 Plus'ı bütçe çıkmıyorsa diye önerdim, bu mouse'tan yine de iyidir bana göre. Bütçe çıkarsa Dareu 950 Wing tavsiye ederim zaten.
Dareu wing malzeme hissiyatı o kadar iyi değil, a9 plus zaten kronik sorunlu. İkisinide kullandım. Birtek bu ürünü kullanmadım açıkcası. Siz hepsini denedinizmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,889
Üyeler
193,831
Son üye
emi1
Geri