Just Cause 4 Oynanır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,669
3. oyuna bayılırım yıllar önce korsan olarak çok oynadım. 2020 gibi de satın almıştım şu an 80 saatim var. 4. oyunu 20 liraya falan complete edition almıştım zamanında. Geçen hafta 2 saat civarı denedim ama 3. oyundaki gibi rahat ve hızlı hareket etmek çok zor ama hakkını vermek lazım birkaç kullandığım deniz ve hava aracı önceki oyunlarda yoktu ve güzeldi. Bir de bazı silahlara özel vuruş falan gelmiş o da iyiydi. Diğer oyunlar gibi sonradan açılıyor mu ?

3. oyunu yazın bitirmiştim ama canım tekrar çekti 2-3 günde 17 saat oynadım.

3. oyunun tadı kesinlikle yok ama oynanmayacak bir oyunda değil, just couse serisinin hepsini oynamış biri olarak diyorum evet oynanır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
3. oyuna bayılırım yıllar önce korsan olarak çok oynadım. 2020 gibi de satın almıştım şu an 80 saatim var. 4. oyunu 20 liraya falan complete edition almıştım zamanında. Geçen hafta 2 saat civarı denedim ama 3. oyundaki gibi rahat ve hızlı hareket etmek çok zor ama hakkını vermek lazım birkaç kullandığım deniz ve hava aracı önceki oyunlarda yoktu ve güzeldi. Bir de bazı silahlara özel vuruş falan gelmiş o da iyiydi. Diğer oyunlar gibi sonradan açılıyor mu ?

3. oyunu yazın bitirmiştim ama canım tekrar çekti 2-3 günde 17 saat oynadım.
valla stres atmak için aşırı iyi oyun sabah millete doluyorum akşam burdaki elemanları patlatıyorum ama oyunun grafikleri bana göre değil bence 3 daha iyi

• Beğen
valla stres atmak için aşırı iyi oyun sabah millete doluyorum akşam burdaki elemanları patlatıyorum ama oyunun grafikleri bana göre değil bence 3 daha iyi
Bana da öyle geldi mavi renk tonu daha iyi.

4. Oyunu nedense beni saramadı 2 ve 3. Oyunları çok iyiydi Rico reyis aksiyon adamı ya. 4. Oyuna bir daha şans vermek istiyorum fakat giremiyorum. Özellikle Forza Horixon 6 çıktığı için çoğu oyuna bile girmem büyük ihtimalle.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,567
Üyeler
197,499
Son üye
Veneura
Geri