Çözüldü✓ Sapphire Pure Radeon RX 7800 XT ekran kartım kaç TL'ye gider ?

Svemort

80+
Reaksiyon skoru
164
Kartı Ocak 2025 Hepsiburada üzerinden aldım aktif olarak 8 ay kullandım.
Garantisi devam etmektedir (8 ay kaldı).
Ekran kartımı satmak istiyorum kaça gider ortalama 2. el piyasasına çok hakim değilim ?

Hocam sarı sitede ortalama olarak 20k fiyat çekiliyor 18k yazanlar da var ama kartın durumunu belirtmemişler eğer hızlı satmak istiyorsanız 18k altına şansınızı deneyebilirsiniz çünkü 18k üstüne daha güncel kartlara talep fazla(9060xt gibi).Sizin kartınız 6900xt ile neredeyse aynı güçte o da 15k bandında satılıyor ama sizin kart daha güncel yani 15-19k arası zorlanmadan satabileceğinizi düşünüyorum üstüne çıkarsanız satması zor olabilir altı da sizi zarara uğratır.

Hocam sarı sitede ortalama olarak 20k fiyat çekiliyor 18k yazanlar da var ama kartın durumunu belirtmemişler eğer hızlı satmak istiyorsanız 18k altına şansınızı deneyebilirsiniz çünkü 18k üstüne daha güncel kartlara talep fazla(9060xt gibi).Sizin kartınız 6900xt ile neredeyse aynı güçte o da 15k bandında satılıyor ama sizin kart daha güncel yani 15-19k arası zorlanmadan satabileceğinizi düşünüyorum üstüne çıkarsanız satması zor olabilir altı da sizi zarara uğratır.
ula 1 sene önce ben sıfırını 18k ya aldım zaten :D millet kafayı yemiş.
Kartı Ocak 2025 Hepsiburada üzerinden aldım aktif olarak 8 ay kullandım.
Garantisi devam etmektedir (8 ay kaldı).
Ekran kartımı satmak istiyorum kaça gider ortalama 2. el piyasasına çok hakim değilim ?
14-15k ya koyabilirsin hızlıca satılır.

Eee malum burası Türkiye hem fiyat çok çabuk artıyor hem kullanıcıların bilgisi olmadığından çok abartı fiyat yazıyorlar.

Çok teşekkürler bilgileriniz için.
15k dan fazlası zor
19 a koyulup teklif beklenebilir. 15 bine koyarsa aynı gün satar. Ölü fiyat gibi . tabi 17-18 gelir tekliflerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,889
Üyeler
193,831
Son üye
emi1
Geri