Ryzen 7 9800x3d için hangi anakartı almalıyım?

Hiçbir şey kanıtlamış olmadın kankam ve işlemci kendisini soğutan bir parça evet. Hayır soğutmuyor diyen hiçbir şey bilmiyordur.
Sen aldın diye sağlam olmuyor üzülme yanınca amd yenisini veriyormuş reddite gir biraz araştır bakalım kaç konu göreceksin böyle bir şey bilmeden biliyor gibi konuşanlara bayılıyorum :ROFLMAO:
Bu arada onun doğrusu işlemci kendisini soğutmaz zarar görmemek için frekans düşürür. Kendisini soğutmak değil bu öyleyse eğer soğutucu olmadan kullansana sistemini :D

AM5'te bios olarak en başarılı olan 1-asus 2-gigabyte harici bir şey almayın hocam.
kafaya göre işlemci yakıyor diyeceksek Asusu da eleyelim

saçma saçma işlemci yakıyor diyip durmayın şu ASRock a yanlış montaj güncel olmayan bioslar yüzünden yanan işlemciler vardı SoC voltajı Expo açınca saçma şekilde yükseliyordu bu da işlemciyi yakıyordu

Sen aldın diye sağlam olmuyor üzülme yanınca amd yenisini veriyormuş reddite gir biraz araştır bakalım kaç konu göreceksin böyle bir şey bilmeden biliyor gibi konuşanlara bayılıyorum :ROFLMAO:
Bu arada onun doğrusu işlemci kendisini soğutmaz zarar görmemek için frekans düşürür. Kendisini soğutmak değil bu öyleyse eğer soğutucu olmadan kullansana sistemini :D
Dostum bak tam da istediğini yapan birisi varmış youtubeda. Fansız çalışan bir işlemci... hmmm 9950x3d.. Fansız çalıştırmış. Kimse gaz/hava soğutucu olmasın demedi bak onu da yanlış yerlere çekiyorsun. Verimsiz olur, güç kısar. Ama neticede sıcaklığı düşürmek için bunu yapar ve evet işlemci kendisini soğutur. Ben full hızla devam edecek tam performansını verecek mi demişim? Nerede dedim? Soğutucu olmadan da sistem kullanılır. Öyle bir anlatıyorsun ki sanki soğutucu olmayınca, ram olmaması gibi, bilgisayar kendisini açmaz. İşlemci yanar hatta di mi kardeşim? xD Alev falan çıkar böyle duman atar.

kafaya göre işlemci yakıyor diyeceksek Asusu da eleyelim

saçma saçma işlemci yakıyor diyip durmayın şu ASRock a yanlış montaj güncel olmayan bioslar yüzünden yanan işlemciler vardı SoC voltajı Expo açınca saçma şekilde yükseliyordu bu da işlemciyi yakıyordu
Ee biostan yakıyorsa bu kimin sorunu oluyor düzgün değildi asrock biosları bu yaktığı gerçeğini değiştirmez kaldı ki diğer mesele am5'te bios ram vs olarak en başarılı iş çıkaran asus ve gigabyte. Asrock'ın yakmasını bir kenara bıraktım aynı fiyata bu markalar varken yine alınmaz.

Ee biostan yakıyorsa bu kimin sorunu oluyor düzgün değildi asrock biosları bu yaktığı gerçeğini değiştirmez kaldı ki diğer mesele am5'te bios ram vs olarak en başarılı iş çıkaran asus ve gigabyte. Asrock'ın yakmasını bir kenara bıraktım aynı fiyata bu markalar varken yine alınmaz.
dostum mesajı düzgün okusana asusta bios yüzünden işlemci yakıyordu yakıyor du dışkı atıp durma artık

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,558
Üyeler
194,448
Son üye
merddo1
Geri