tamam altta bir daha aç diyceksin sonraNormalde valo oynuyom açmak için açıyorum çok önemli değilse bende kasayı aç diyinnce sadece kasadan çıkacak desenler görünüyor
Düşme Ahmedim düşmedostlar merhaba cs2 de parçalanmıs kasam var 4 adet ama anahtarlı yok nereden alacam kasanın orda anahtar satın alda cıkmıyor
ona vereceğin parayı hayır kurumlarına bağışlaNormalde valo oynuyom açmak için açıyorum çok önemli değilse bende kasayı aç diyinnce sadece kasadan çıkacak desenler görünüyor
bende çıkar belki die 30 dolar harcadım halt çıkmadı dfşlghkjfgşhlkjsfgjkasayı aç diyince çıkar ama tavsiye etmem
sen yap dostumona vereceğin parayı hayır kurumlarına bağışla
O skinlerin gözüktüğü ekranda satın al ya da kasayı aç o tarz yeşil renkte yazı var. Ordan bastıktan sonra elindeki kasa kadar anahtar seç ( 4 demişsin 4 tane al) sonra satış ekranında onaylarsndostlar merhaba cs2 de parçalanmıs kasam var 4 adet ama anahtarlı yok nereden alacam kasanın orda anahtar satın alda cıkmıyor
emin ol bunu yapmak için birşeyler satmıyorumbende çıkar belki die 30 dolar harcadım halt çıkmadı dfşlghkjfgşhlkjsfgj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sen yap dostummesela bilgisayarını satıp bağışlayarak sen öncü olabilirsin bize
kumara başla diye okudum. Bağımlıyım galiba benkurumlarına bağışla