Ayakkabı Tavsiyesi Verir Misiniz?

Thee7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
3 ile 4.5k arasındaki bütçelere ayakkabı bakıyorum. Tabii ki daha ucuzu ve güzel kalitelisi olabilir, önerilere açığım. Yaz da geliyor, hem amacım gündelik hayatta güzel ve rahat olan bir model. Aklımda markalar var tabii ki Skechers, Asics gibi. Ne önerirsiniz, lütfen yazar mısınız? Lütfen Polo falan önermeyin. Bir de koşu ayakkabısı gündelik hayatta giyilir mi, rahatlığı nasıl? Tabanı çok çöküyor mu?

ayakkabı önermem zor ancak rahatlık önemliyse kesinlikle skechers seviyesinde bir rahatlık bence yok şuanda. Her zaman en rahatlar onlar da oldu. Düz taban probleminden dolayı yaklaşık 7yıldır under armour giyiyorum, bir şans verilebilir fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama tasarım olsun,rahatlık olsun hep hoş gelmiştir bana.

ayakkabı önermem zor ancak rahatlık önemliyse kesinlikle skechers seviyesinde bir rahatlık bence yok şuanda. Her zaman en rahatlar onlar da oldu. Düz taban probleminden dolayı yaklaşık 7yıldır under armour giyiyorum, bir şans verilebilir fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama tasarım olsun,rahatlık olsun hep hoş gelmiştir bana.
Hangi modeli kullanıyorsunuz

yaşına ve giyim tarzına göre belirlemelisin
mesela ben spor ayakkabıları herkesde var diye birazdaha klasik ayakkabılar giyiyorum ama günlük olarak kumaş pantolan falan giyiyorum eşofman sadece sporda giyerim

yaşına ve giyim tarzına göre belirlemelisin
mesela ben spor ayakkabıları herkesde var diye birazdaha klasik ayakkabılar giyiyorum ama günlük olarak kumaş pantolan falan giyiyorum eşofman sadece sporda giyerim
Anladım teşekkür ederim. Aslında çok önemsemiyorum giyime önem vermem fazla. Ama genelde spor ve kumaş tarzı giyiniyorum

Bana gore bir magazaya gidip ayakkabilari deneyip en cok hosuna gideni almak veya daha ucuza satan varsa oradan almak. Ya da bu abiye yaptirmak!

Bana gore bir magazaya gidip ayakkabilari deneyip en cok hosuna gideni almak veya daha ucuza satan varsa oradan almak. Ya da bu abiye yaptirmak!
Evet mağazaya gidip bakacağım da burada ki her mağaza da istediğim modeller yok ve her mağaza da yok

Evet mağazaya gidip bakacağım da burada ki her mağaza da istediğim modeller yok ve her mağaza da yok
Eger internette begendigin model varsa siparis edebilirsin 14 gun iafe hakki var diye biliyorum. Disarida giymeden evde bakarsin degistirirsin.

Geri