Yardım Sıfır İşlemcinin Böyle Gözükmesi Normal mi?

Direkt iade, sıfır ürün alıyorsun sana temiz sıfır ürün vermeleri lazım bu bildiğin kepazelik
İade edip yenisini alıcam onunda bu şekilde gelmemesi için dua mı etmem gerekecek allahın belası şirketlerin sıfır ürünü bile sıfır veremiyor olması ülkenin ne kadar kötü bir durumda olduğunu gösteriyor , kimsenin kimseye güvenmemesinin sebebi çok açık ve net...

ikinci el urunlere cok uzak birisi olarak biraz cekiniyorum acıkcası ama forumda okuduguma gore baya bi kisi ikinci el kullanıyormus sanırım
2. el ürünler tr gibi ülkeler için nimet. Kendimce pc al sat yapıyorum. 30dan fazla ekran kartı kullandım ama 1 tanesini bile 0 almadım.

Arkadaşlar iade talebini oluşturdum bundan sonra izlemem gereken yol nedir kimden ve nerden alışveriş yapmalıyım bana gelen işlemcinin durumu nadir bir durum mu

İade edip yenisini alıcam onunda bu şekilde gelmemesi için dua mı etmem gerekecek allahın belası şirketlerin sıfır ürünü bile sıfır veremiyor olması ülkenin ne kadar kötü bir durumda olduğunu gösteriyor , kimsenin kimseye güvenmemesinin sebebi çok açık ve net...
Vicdan ve ahlak kalmamış ekonomi düzeltilir ama bunun düzelmesi hemen olacak iş değil maalesef durumlar dediğin gibi sıkıntı. Hangi satıcıdan aldın bilelimde almayalım.

Arkadaşlar iade talebini oluşturdum bundan sonra izlemem gereken yol nedir kimden ve nerden alışveriş yapmalıyım bana gelen işlemcinin durumu nadir bir durum mu

Tray işlemcilerinde böyle sıkıntısı var işte. Kapalı senin ilk açtığın barkodlu kutu olmadığına kim açtı kim elledi veya 2. el mi belki birisi aldı 3 ay kullandı veya 1 yıl kullandı Try işlemci diye sıfır diye satıyor bilemezsin. Veya iade ürünü sana yolladılar tekrar. O izler normal değil yani birisi baya zorlamış onu belli.

Açıkçası alışverişte Amazon ve Hepsiburada dan şaşma bence diğer N11 -Sahibinden veya PTTAVM pazarama gibi siteler bana güvenilir gelmiyor bu tarz satışlarda.

Vicdan ve ahlak kalmamış ekonomi düzeltilir ama bunun düzelmesi hemen olacak iş değil maalesef durumlar dediğin gibi sıkıntı. Hangi satıcıdan aldın bilelimde almayalım.
N11 magic 9 taksit ve fiyattan kaynaklı heyecanlanıp aldım fakat hüsran ... 6 taksite düşüp hepsiburada veya trendyol kovalayacağım.

Benimkini 0 diye satıyorlar ama anakrta takıp kontrol etmişler ne düşğnmem gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok belki kontrol etmeleri ve hiçbir sorun olmaması iyi bir şey sonuçta ürünğ aldığım adamların mağaza puanı 10.0 cidden ne yapacağımı bilemedim. İade talebi oluşturdum ama belki işlemcinin herşeyi sapasağlam .

2. el ürünler tr gibi ülkeler için nimet. Kendimce pc al sat yapıyorum. 30dan fazla ekran kartı kullandım ama 1 tanesini bile 0 almadım.
zahmet olmazsa var mı bildigin puf noktalar trickler alırken ne senin guvenmeni saglıyor ya da ne gorursen alınmaz diyosun soylersen belki bende dusunebilirim ileride

Hepsiburada da var aynı satıcı belki hepsiburadadan alsam yinr aynı şry problem olacatı

zahmet olmazsa var mı bildigin puf noktalar trickler alırken ne senin guvenmeni saglıyor ya da ne gorursen alınmaz diyosun soylersen belki bende dusunebilirim ileride
Dolandırılma olarak satıcının profili yeniyse uzak duruyorum genelde. Numarasını sorguluyorum. İlandaki fotoğrafları google lenste aratıyorum. İlan sahibi ile iban ismi aynı olmazsa almıyorum. Onun harici parçalarda yapılacak testler belli. Ekran kartında furmark ramlerde memtest işlemcilerde occt vs.

İşlemcilerden anlayan birisi bu noktacıkların neyi ifade ettiğini anlatabilir mi satıcıya sorduğumda ürünğn srri numarasına baktık ürün 0 ilk alıcısı sensin diyip fotoğraflara baktıktan sonra parmak izi o tak dene problem var mı bak dedi xd sorun varsa iade edersin diyor ne yapıcam bilemedim

Ekler

• 1000121564.webp
    1000121564.webp
    314.3 KB · Hit: 7
Geri