Geceleri uyuyamıyorum

Usta bende bazı sebeplerden dolayı tekrardan yks gireceğim 21 yaşındayım eğer çalışacağına gerçekten inanıyorsan 20-21 yaş çok geç değil bence
Banada öyle geliyor ama aynı zamanda geç kalmışlık hissini atamıyorum bir türlü üstümden

Aynen öyle elimden geleni yapıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alihan oncelikle ne halt edeceğimi zaten ben kendim secicem.sizlik bişe yok ancak ben insanların ne düşüneceğini merak ettiğim için açtım konuyu belki bir öneride bulunan olur yada şuanki konumumdan belki başka biri gecmistir bana bir öneri söyler diye açtım
Ben aileni de karıştırma demek istedim. Bağımsızlığa ilk adımını at artık.

28 yaşında diş hekimiyim hayatımda çoğu şeyin kararını ben vermedim ama şunu söyleyebilirim ne yaparsan yap ne karar verirsen ver her zaman pişman olucağın şeyler olucak zaten seni sen yapan yaptığın hatalar olucak. Benden sana tavsiye kervan yolda düzülür uzmanlığı dene 2 3 sene yap hoşuna giderse kalırsın gitmezse para biriktirmiş olursun evlilik içinde bende bşr konuş zaten olmaz dersen kimse zorlayamaz seni en azından denemiş olursun. Fazla stres diyorsun bence bunun hakkında bir şey yapamazsın bence kararsız kaldığın şeyler yüzünden bu kadar strealisin yanlışda olsa bir karar verirsen stresin azalır konforun artar babanda halis adammış senin arkanda duruyor anlıyacağın yanlış yapmaya lüksünde var derin bir nefes al ve bir şeye adım at harekette bereket vardır.

28 yaşında diş hekimiyim hayatımda çoğu şeyin kararını ben vermedim ama şunu söyleyebilirim ne yaparsan yap ne karar verirsen ver her zaman pişman olucağın şeyler olucak zaten seni sen yapan yaptığın hatalar olucak. Benden sana tavsiye kervan yolda düzülür uzmanlığı dene 2 3 sene yap hoşuna giderse kalırsın gitmezse para biriktirmiş olursun evlilik içinde bende bşr konuş zaten olmaz dersen kimse zorlayamaz seni en azından denemiş olursun. Fazla stres diyorsun bence bunun hakkında bir şey yapamazsın bence kararsız kaldığın şeyler yüzünden bu kadar strealisin yanlışda olsa bir karar verirsen stresin azalır konforun artar babanda halis adammış senin arkanda duruyor anlıyacağın yanlış yapmaya lüksünde var derin bir nefes al ve bir şeye adım at harekette bereket vardır.
ilerlemeye devam ediyorum ancak zaman akiyor ve sen durduramıyosun.insanın içine düşüyor ne olucak ne yapmalıyım hangi seçenek daha iyi diye.duruma göre bakicam olmazsa 1 sene daha denerim baktım yapamıyacam uzmanlığa giderim

valla defalarca uyku düzeni bozulup düzelten biriyim şuanda da bozuk düzeltmek çok basit ama uzun süre geceleri uykusuz kalmaya alışınca tekrar bozuluyor. şuan bozuksa zor ama etkili olan yöntem sonraki akşama kadar uyanık kalmak ama geceleri durduk yere uyanıyorsun beyin alıştığı için o yüzden hemen dalman lazım. 2. yöntem hergün 3 saat daha geç yatıp doğru uyku saatini yakalamak buda etkili biir tık daha uzun sürüyor sadece

Geri