Arkadaşlar merhaba. Yeni tablet almak istiyorum. Klavyeli kılıf şeklinde kullanmak istiyorum. Kalem olup olmaması çok önemli değil benim için.
Samsung Galaxy Tab S10 FE+ & Klavye : 24-25 bin tl civarı (Galaxy AI için kullanabilirim) (hem s10fe hem s10fe+ için 8GB ve 12GB şeklinde 2 adet RAM seçeneği mevcut)
iPad11 A16 & Magic Keyboard : 30500 tl (iphone 13 üm var onunla birlikte de kullanabilirim)
düşünüp vazgeçtiklerim:
Lenovo IdeaTab Pro & Klavye : 20500 tl civarı. Lenovo markasının yazılımına sorunlu diyorlar. bilmiyorum. tavsiye eder misiniz.
(Honor Pad v9 da vardı aklımda ama ondan klavyeli kılıf çıkmıyormuş ve internette düzgün bir şey bulamadım.)
Benim için ;
Şarjı uzun süre dayansın, hemen bitmesin.
Hızlı şarj desteği olsun.
Tablet akıcı olsun yani kasma, donma gibi sorunları olmasın.
Sizce hangi kombo daha iyi ? alternatif önerilere açığım.
Samsung Galaxy Tab S10 FE+ & Klavye : 24-25 bin tl civarı (Galaxy AI için kullanabilirim) (hem s10fe hem s10fe+ için 8GB ve 12GB şeklinde 2 adet RAM seçeneği mevcut)
iPad11 A16 & Magic Keyboard : 30500 tl (iphone 13 üm var onunla birlikte de kullanabilirim)
düşünüp vazgeçtiklerim:
Lenovo IdeaTab Pro & Klavye : 20500 tl civarı. Lenovo markasının yazılımına sorunlu diyorlar. bilmiyorum. tavsiye eder misiniz.
(Honor Pad v9 da vardı aklımda ama ondan klavyeli kılıf çıkmıyormuş ve internette düzgün bir şey bulamadım.)
Benim için ;
Şarjı uzun süre dayansın, hemen bitmesin.
Hızlı şarj desteği olsun.
Tablet akıcı olsun yani kasma, donma gibi sorunları olmasın.
Sizce hangi kombo daha iyi ? alternatif önerilere açığım.
Son düzenleme: