🔥İndirim KTC H25T7 200Hz IPS Gaming Monitör 🔥3.799 (F/P KRALI )

24 yaşındayım 3-4 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum, bir kez bile monitörün kasasının kalitesiyle işim olmadı. Masaya vurarak kullanmıyoruz sonuçta.
Erkekler monitör alırken sadece paneline bakar. Geri kalanlar boş detaylardır, beynin arka planına atılır ve yola devam edilir. Basit ama güçlü yaratıldılar.

Son düzenleme:
Monitöre de yakışma be insafsız , şöyle zararsız bişey beni nasıl taciz edebilir

Ekler

• IMG_1035.webp
    IMG_1035.webp
    130.2 KB · Hit: 107
ürün hepsiburadada diye yazıyorum büyük mayıs indirimleri bildiğin cacıki dün 31500 pure ekran kartı bugünde aynı para ama yüzde 5 inidirim var.

Bu detay ne alaka? alıngan birisisin sanırım.

Kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değil keza benimle de ama konu bir monitörse radikal yorumlar yazdığında panel hakkında konuşmak zorundasın.

Hiçbir zorunluluğum yok beğenmedim ve iade ettim bunu da bildirdim bunun ötesinde bir durum yok.
Radikal yorum nedir ya ne tarz bir konuşma tarzınız var radikal , haksızlık vs bu tarz algıları bırakın bence bu kadar abartmaya gerek yok
Alınganlık yapan sizsiniz video incelemeniz var diye herkesin beğenmesi farz mi ?

Erkekler monitör alırken sadece paneline bakar. Geri kalanlar boş detaylardır, beynin arka planına atılır ve yola devam edilir. Basit ama güçlü yaratıldılar.
Hocam 3700 TL'ye satılıp bilindik panel kullanıp üstelik güzel renk gamutu veren bir monitör için talihsiz yorumlar yapılmış ya. Üstelik bunlar Abdullah hocanın manuel olarak edindiği veriler.

Bende var şu an. Birkaç ay ana monitör ve şu anda yan monitör olarak kullanıyorum. Çok memnunun, neredeyse ips glow yok. Monitörlerden ne tür bir mahremiyet beklediğimizi anlamadım ama beni henüz taciz etmedi.
Şu mesajı okudum ya yarıla yarıla bi hal oldum hahahaha

Hiçbir zorunluluğum yok beğenmedim ve iade ettim bunu da bildirdim bunun ötesinde bir durum yok.
Radikal yorum nedir ya ne tarz bir konuşma tarzınız var radikal , haksızlık vs bu tarz algıları bırakın bence bu kadar abartmaya gerek yok
Alınganlık yapan sizsiniz video incelemeniz var diye herkesin beğenmesi farz mi ?
İnceleme falan ne laf cambazlığı yapıp çirkinleşmeye çalışıyorsun? iş örneklendirmeye gelirse tutar 215 değerlendirmeden 4.6 yıldız almış sen kimsin der geçerim bahane aramama gerek mi var. Kafadan Philips Evnia 24M2N3200S geç diyen birisin ver bana Philips Evnia 24M2N3200S'nin panel bilgisini. Nasıl bir malzeme bekliyorsun bu fiyatta metal ayak kullanan nadir ürünlerden Sen Philips'ide KTC'nin ürettiğini bilmiyorsundur.

Deki aldım malzeme kalitesini beğenmedim, ne yaygara kopartıp abuk sabuk komik örnekler yazıp insanların almaması için manipüle etmeye çalışma.

Doğru monitör incelemesi için TR'ye TR'de olmayan ekipmanları getirtip TR'deki inceleme standartlarını değiştirmiş adama yorumların sökmez. Bu konuda sağlam veri olmayan düşünceleri aynen şutluyoruz.

5500 bütçe ayırdım, 1080p ikinci monitör olarak kullanacağım. Fps oynarken buna geçerim diyorum. Bu fiyata kadar daha mantıklı bir monitör var mı?

İnceleme falan ne laf cambazlığı yapıp çirkinleşmeye çalışıyorsun? iş örneklendirmeye gelirse tutar 215 değerlendirmeden 4.6 yıldız almış sen kimsin der geçerim bahane aramama gerek mi var. Kafadan Philips Evnia 24M2N3200S geç diyen birisin ver bana Philips Evnia 24M2N3200S'nin panel bilgisini. Nasıl bir malzeme bekliyorsun bu fiyatta metal ayak kullanan nadir ürünlerden Sen Philips'ide KTC'nin ürettiğini bilmiyorsundur.

Deki aldım malzeme kalitesini beğenmedim, ne yaygara kopartıp abuk sabuk komik örnekler yazıp insanların almaması için manipüle etmeye çalışma.

Doğru monitör incelemesi için TR'ye TR'de olmayan ekipmanları getirtip TR'deki inceleme standartlarını değiştirmiş adama yorumların sökmez. Bu konuda sağlam veri olmayan düşünceleri aynen şutluyoruz.

Tam olarak onu söyledim malzeme kalitesini beğenmedim. Bunun dışında da bir yorum yapmadım. İnsanların almaması için neden manipülasyon yapıyor olayım bu nasıl saçma bir düşünce
Yaygara koparan sensin hatta sen kimsin der geçersin de istesen.
İsterse 2150 yorum olsun benim düşüncemi değiştirmeyecek.

Bu forumun kitlesi çok acayip girdiğim günden beri bunu söylüyordum şimdi durum anlaşıldı balık baştan kokmuş

Tam olarak onu söyledim malzeme kalitesini beğenmedim. Bunun dışında da bir yorum yapmadım. İnsanların almaması için neden manipülasyon yapıyor olayım bu nasıl saçma bir düşünce

Bu forumun kitlesi çok acayip girdiğim günden beri bunu söylüyordum şimdi durum anlaşıldı balık baştan kokmuş
Yalnız tarafsız bir şekilde konu içerisinde yazmış olduğunuz mesajlara baktım da "malzeme kalitesini beğenmedim"den daha öteye gitmiş durum. Onu almayın bunu alın diye öneride bulunmuşsunuz,
"Üründen her şeyiyle basitlik akıyor
Uzun zamandır bu kadar Çin mali bir ürün görmemiştim"
demişsiniz.
Panel kalitesi de fiyat bandındaki rakiplerine göre çok çok daha iyi olan bir ürün için. "Çin malı" olsa dışını albenili yapıp içine bütün fason bileşenleri toplarlardı ama bunda tam aksi durum geçerli. Üstüne bir de forumu kötülemeye çalışmışsınız ama yalnızca kasa plastik kalitesi kötü diye bir monitörü bu kadar karşınıza almak, bilemedim.

Yalanı sevmiyorum işine gelmiyor olabilir.

İlk yorumun: "Philips Evnia 24M2N3200S daha iyi bir opsiyon"
OK NE DAHA İYİ? : ver bize veriyi ver bize panel bilgisini ver bize MS değerlerini ver bize Overshoot değerini, sende hiçbiri yok senden somut bir şey isteyene de hakaret etmek için yer arıyorsun ama haklısın sana elinde tek bir test cihazı bile olmadan şunu al bunu al diyecekler ki onlara daha çok saygı duyacaksın.

Forumun kitlesindeki acayipliği 4 sene forumda takılıp anlayamamak çok sıkıntı bir durum :) yok ama ben seni hemen anladım sen aklınca eleştiriyi kaldıramayıp hakaret etmeye çalışıyorsun da onu da kimse yemez

Şu monitörde şu fiyata bir de pivot olsaydı var ya, o zaman beni taciz de edebilir istediği her şeyi de yapabilir hiç problem yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,254
Üyeler
194,277
Son üye
fr3x
Geri