Öneri Thunderobot RZ16 alinir mi

HP Omenler genel olarak sorunlu değil hocam HP şartsa bu çok daha iyi bir seçenek olur.

144hz ve 62.5 srgb asla fiyatını hak etmiyor 47 48nt modelleri.

Hocam 12gb 5070in bu fiyatlardan çıkacağını sanmıyorum tahminim ilk çıktığında 5070ti fiyatlarına çok yakın fiyattan çıkar.
Hp olmasi sart degil yani ai ceviri programlari var onlari acsin oyun da oynatsin bana fark etmez

Hp olmasi sart degil yani ai ceviri programlari var onlari acsin oyun da oynatsin bana fark etmez
Hocam ya attığım HP'yi alın ya da Thunderobot. Atılan LOQ'un işlemcisi kötü o yüzden tercih etmezdim. Gameraider'ın 5070 i7 14650hx 24gb ramli modeli de tercih edilebilir. Ek olarak bütçe çıkıyorsa şiddetle R9 Thunderobot almanızı öneririm.

Hocam ya attığım HP'yi alın ya da Thunderobot. Atılan LOQ'un işlemcisi kötü o yüzden tercih etmezdim. Gameraider'ın 5070 i7 14650hx 24gb ramli modeli de tercih edilebilir. Ek olarak bütçe çıkıyorsa şiddetle R9 Thunderobot almanızı öneririm.
https://www.gaming.gen.tr/urun/8151...gaming-laptop-rs16-r9985hx57e1q300rb/[/QUOTE]
Isimi gorur diyorsaniz ya thunderobot olanini ya da gameraider olanini alirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Isimi gorur diyorsaniz ya thunderobot ya da gameraider alirim o zaman

Yani evet laptop gerekiyor

Kral bu 2 laptopun işlemcileri canavar Thunderobot markasını bilirim problem çıkarmaz ama gameraider markasını ilk defa duydum fakat özellikleri cazip geldi

Kral bu 2 laptopun işlemcileri canavar Thunderobot markasını bilirim problem çıkarmaz ama gameraider markasını ilk defa duydum fakat özellikleri cazip geldi
Gameraider harbi cok iyi duruyor Ama biraz pahali ben Galina thunderobotun 1 tb halini alabilirim

Gameraider harbi cok iyi duruyor Ama biraz pahali ben Galina thunderobotun 1 tb halini alabilirom
Yani Orası sana kalmış Oyun oynayacağım Yapay zeka uygulamaları kullanacağım dedin ben ona göre öneri yaptım umarım yardımcı olabilmişimdir
Evet tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,239
Üyeler
194,257
Son üye
dayne
Geri