❌İndirim Bitti! 7500F-9060XT 16GB-16 GB RAM-1TB SSD OEM PAKET 49.632 TL 🔥

NOT: BU OEM PAKET ÇOK SINIRLI BÜTÇEYE SAHİP ARKADAŞLAR İÇİNDİR. BÜTÇESİNİ 55 Bandına yükseltebilenler için daha iyi OEM paketler mevcuttur. Bu sistemde peşin fiyatına taksit seçeneği BULUNMAMAKTADIR.

Hocalarım şimdi gelelim sisteme;
Sistem Linki:
https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nexora-7a-rx9060xt/
Önerdiğim Özelleştirmeler:
-Anakart Seçenek 1:
Kesinlikle en azından MSI Pro B840M-B seçiniz. Üstündeki fazlar 7+2+1 1H/1L şeklinde olup 2 Adet Gen 4 M2 SSD desteği vardır. EXPO açabilirsiniz fakat Curve Optimizer yapamazsınız.
-Anakart Seçenek 2: Bütçesi biraz daha çıkabilen arkadaşlar MSI Pro B850M-G seçebilirler. B840M-B ile faz olarak aynı. 1 Adet Gen 5, 1 Adet Gen 4 M2 SSD desteği bulunuyor. EXPO açabilirsiniz ve Curve Optimizer yapabilirsiniz. Gen 5 yuvasının üstünde soğutucu plaka bulunmaktadır.
Peki hangi anakartı seçmeliyim:Eğer benim curve optimizerla vs. işim yok takıp çalıştırıp oyun oynayacağım BIOS'u kurcalamayı sevmem EXPO açsam kafi diyorsanız B840M-B seçeneği gayet yeterli sizin için. Ama BIOS'ta ayar yapmayı seviyorsanız ve ileride başka bir işlemciye geçme planınız varsa MSI PRO B850M-G yi 1000 küsür lira farkla seçebilirsiniz.
Ekran Kartı: Burada varsayılan olarak 8 GB versiyon seçili geliyor bunu 16 GB versiyonu seçiniz.

Ram: Eğer bütçeniz varsa 32 GB Ram 8861 TL farkla seçebiliyorsunuz bütçeniz varsa yapılabilir bir özelleştirme. Fakat düşük bütçeli arkadaşlar için olduğu için sistem çoğu insanın yapacağını düşünmüyorum.
SSD: Varsayılan olarak 1 TB Gen 4 orta segment bir model geliyor. Özelleştirme bulunmuyor. Zaten 1 TB koymaları bile takdire şayan bu bütçelerde. Normalde Gen 3 500 GB koyup geçerler.
Soğutucu: 7500F için gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Ne kadar sesli/sessiz çalışır bilemiyorum ama idare eder olduğunu düşünüyorum.
Kasa ve PSU: Rampage Cruiser V2 750W 80+ Bronze sertifikalı güç kaynağına sahip bir kasayla geliyor. 750W olması güzel fakat güç kaynağı ne kadar kalitelidir tartışılır. Bütçeniz olduğu en kısa zamanda değiştirmenizi tavsiye ederim. 2 Yıl garantili olduğu için olası bir durumda garanti kapsamında yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Bu tarz güç kaynakları 3 günde bozuladabilir 3 yıl sorunsuz da çalışabilir tamamen "teknoloji şans işi" dediğimiz kısma giriyor.

ÖZET: Bütçesi 45 46k olan biraz daha artırabilirim ama 54 55 civarı çıkmaz diyen arkadaşlar için gayet alınabilir güzel bir sistem olmuş bence. Değerlendirilebilir.
bu fiyata değmez bu arada

Dostum selam, sistem pek uygun gibi gelmedi bana çünkü rakiplerine bakılınca da aynı rakamlara aynı sistem çıkıyor gibi duruyor. Kampanya vakitleri yüksek ihtimalle daha uyguna düşebilir.

Dostum selam, sistem pek uygun gibi gelmedi bana çünkü rakiplerine bakılınca da aynı rakamlara aynı sistem çıkıyor gibi duruyor. Kampanya vakitleri yüksek ihtimalle daha uyguna düşebilir.

Hocam o sistemde A620 anakart var EXPO dahi açılmıyor. 5600 Mhz CL36 ram kullanılmış. James donkeynin saçma sapan bi soğutucusu var AMD wraith soğutucusu tarzı bişey. 550w bir güç kaynağı var. En önemlisi 500 gb ssd kullanılmış. Cidden paylaşılan sistemle bir tutuyorsan o senin bileceğin iş.

Hocam o sistemde A620 anakart var EXPO dahi açılmıyor. 5600 Mhz CL36 ram kullanılmış. James donkeynin saçma sapan bi soğutucusu var AMD wraith soğutucusu tarzı bişey. 550w bir güç kaynağı var. En önemlisi 500 gb ssd kullanılmış. Cidden paylaşılan sistemle bir tutuyorsan o senin bileceğin iş.
Senin için üşenmeden uğraştım kankam derdin ramin 5600 olması kalsın sadece 1tb ssd kioxia 10000mb/7900mb yaptım. Kasayı da yükseltim 120mm sıvı soğutma koydum. Diğer anakartta expo seçeneği açılıyor bunun bilgisi sana nerden geldi bilmiyorum ama senin için onuda yükseltip msi b650m yaptım hala 55'e gelemedim.
+++
Parafa 3 taksit seçeneği var
Garanti bonusta 25k üstü 1000₺ bonus var
Maximum iş bankasında da 30k üstü 1000₺ maxipuan var

Cidden paylaştığım sistem ile bir tutmuyorum yükselterek bir tutuyorum özelleştirirsen senin yaptığın gibi neredeyse seninle aynı rakamlara gelebildiğinin fikrini veriyorum. Şunu da belirtiyorum ki kampanya süreçlerinde daha iyi sistemler olabileceği fikrini ortaya atıyorum takip edersen bunun sende farkına varabilirsin.

1777888495830.webp

hocam şu sistemi 50k ya aldım da tükenmiş
Hocam bu olsa zaten bunu öneriyorduk o zamanlarda ama stok olmayınca yapacak bişey yok en iyi F/P seçenek bu şuan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin için üşenmeden uğraştım kankam derdin ramin 5600 olması kalsın sadece 1tb ssd kioxia 10000mb/7900mb yaptım. Kasayı da yükseltim 120mm sıvı soğutma koydum. Diğer anakartta expo seçeneği açılıyor bunun bilgisi sana nerden geldi bilmiyorum ama senin için onuda yükseltip msi b650m yaptım hala 55'e gelemedim.
+++
Parafa 3 taksit seçeneği var
Garanti bonusta 25k üstü 1000₺ bonus var
Maximum iş bankasında da 30k üstü 1000₺ maxipuan var

Cidden paylaştığım sistem ile bir tutmuyorum yükselterek bir tutuyorum özelleştirirsen senin yaptığın gibi neredeyse seninle aynı rakamlara gelebildiğinin fikrini veriyorum. Şunu da belirtiyorum ki kampanya süreçlerinde daha iyi sistemler olabileceği fikrini ortaya atıyorum takip edersen bunun sende farkına varabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
:) Hocam konu başında ne yazmışım kocaman kalın harflerle hemde. Biraz okuyun rica ediyorum. NOT: BU OEM PAKET ÇOK SINIRLI BÜTÇEYE SAHİP ARKADAŞLAR İÇİNDİR. BÜTÇESİNİ 55 Bandına yükseltebilenler için daha iyi OEM paketler mevcuttur. Bu sistemde peşin fiyatına taksit seçeneği BULUNMAMAKTADIR.

Sistemin stok halindeki A620 anakartta EXPO açılmıyor bu arada.

Ayrıca 120mm sıvı soğutmanın 120mm havadan daha iyi olduğu fikrini nerden aldıysan kaynağı değiştir

Bak bunuda kalın harflerle yazmışım ÖZET: Bütçesi 45 46k olan biraz daha artırabilirim ama 54 55 civarı çıkmaz diyen arkadaşlar için gayet alınabilir güzel bir sistem olmuş bence. Değerlendirilebilir.

Geri