🔥İndirim 14799 TL - FAZEON X27F330UDP 27 LG NANO IPS 4K 165Hz-FHD 330Hz Dual Mode Monitör

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,904
Dual Mode kategorisini ucuzdan pahalıya sıralayınca ilk çıkan monitör bu ve markanın söylediğine göre LG NANO IPS panel kullanıyorlar. Fazeon'un farklı modellerinde LG panelle karşılaştık yalan dolan olduğunu düşünmüyorum. Ürünün kendi sayfasında da LG NANO IPS yazmışlar. İnceleme bulamadım yeni bir model muhtemelen. Bilgisi varsa @Tayfunns hocam zaten konuya intikal eder diye düşünüyorum. Satıcı Teknoklik 2K KTC'leri ve 2K beyaz Fazeon'u satan satıcı sorun çıkacağını sanmıyorum deneyimi olan aktarabilir.

Kendi sitelerinde 14799 TL. Dileyen HB'den vade farksız taksitle alabilir öylesi daha mantıklı.

Akakçe Linki :

Ürünün kendi sayfası :

Fazeon sevmesemde Kağıtüstünde iddialı duruyor.

Fazeon sevmesemde Kağıtüstünde iddialı duruyor.
fiyatına göre sundukları güzel testini merak ettim inş videosu fln planlanıyordur rakiplerinden fiyat olarak aşağıda özellik olarak öndeyse işimize gelir

Panel çok iddialı gözüküyor.

2000:1 kontrast, 600cd/m parlaklık, 10 bit, %99 dci-p3, 0,2 ms mprt...

Takip listeme aldım bu modeli. 32"4K Oled'in yanına ikinci monitör olarak düşünebilirim iş ve rekabetçi oyunlar için.

Allah jahretsin çok güzel duruyor.

9 taksit var düz worlde galiba alıcam ben bunu.

4K yı çok sık kullanmam derseniz KTC H27E6 daha mantıklı olur.

Panel çok iddialı gözüküyor.

2000:1 kontrast, 600cd/m parlaklık, 10 bit, %99 dci-p3, 0,2 ms mprt...

Takip listeme aldım bu modeli. 32"4K Oled'in yanına ikinci monitör olarak düşünebilirim iş ve rekabetçi oyunlar için.
Altta hdr 600nit yazmışlar sdr da değildir bir uyanıklık var. %99 DCI-P3 de imkan vermiyorum volume değerini yazmışlardır. Yine bir uyanıklık var. 0.2ms de imkansız mprt ayarıda düzgün çalışmaz yine bir uyanıklık var. Kağıtüstünde iyi olsa da beklentini fazla tutma bence.

4K yı çok sık kullanmam derseniz KTC H27E6 daha mantıklı olur.
4K oyun kaldıracak sistemin olmasa bile gündelik kullanımda kullanırsın ben deneyimledim çok farklı bir şey 2K monitör önerilmemeli 4K karşısında diye düşünüyorum

Çok iyi duruyor

Altta hdr 600nit yazmışlar sdr da değildir bir uyanıklık var. %99 DCI-P3 de imkan vermiyorum volume değerini yazmışlardır. Yine bir uyanıklık var. 0.2ms de imkansız mprt ayarıda düzgün çalışmaz yine bir uyanıklık var. Kağıtüstünde iyi olsa da beklentini fazla tutma bence.
Genelde hep volume değeri belirtiliyor DCI-P3 değerinde herkes bu uyanıklığı yapıyor. 0.2 genel olarak bana imkansız geliyor GTG 1 verse bile çok okey bence MPRT sürekli kullanılacak bir şey değil zaten. F/P'ye bakarsak güzel duruyor.

Geri