🔥İndirim Anker Nebula Capsule 3 Lazer 22.618 TL satıcı Trendyol

Reaksiyon skoru
75

Ürün harika boyutuna göre çok iy iş çıkarıyor .

Ben air modelini de aldım onu kuzenime verdim . Bu cihaz daha üst bi seviyede . MEMC Özelliği de mevcut görüntüler daha akıcı . Sesi vs çok tatmin edici . Kendi şarjı ile 2 saat falan dayanıyor . Boyutu da konserve şişesi kadar

Ekler

• IMG_4188.webp
    IMG_4188.webp
    450.2 KB · Hit: 247
  • IMG_4175.webp
    IMG_4175.webp
    552.2 KB · Hit: 244
  • IMG_4287.webp
    IMG_4287.webp
    95.6 KB · Hit: 243

Ürün harika boyutuna göre çok iy iş çıkarıyor .

Ben air modelini de aldım onu kuzenime verdim . Bu cihaz daha üst bi seviyede . MEMC Özelliği de mevcut görüntüler daha akıcı . Sesi vs çok tatmin edici . Kendi şarjı ile 2 saat falan dayanıyor . Boyutu da konserve şişesi kadar
22 bin lira için 2 saat sarj çok az ya. ben kız arkadaşımla dışarıda film izlemeye çıksam bir film kadar bile dayanmayacak mı... :(

22 bin lira için 2 saat sarj çok az ya. ben kız arkadaşımla dışarıda film izlemeye çıksam bir film kadar bile dayanmayacak mı... :(
Yanında PowerBank taşıyabilirsiniz eğer şarjda kullanılıyorsa

Bunlar gerçekten istenilen kaliteyi veriyor mu ya hiç bilmiyorum projeksiyon hakkında da bilgim yok değer mi bu rakamlara merak ediyorum

3 gündür kartın yenilenmesini bekliyordum kaçırdım

Powerbank bağlarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.5 saat batarya hangi aklın ürünü acaba?
Kral enerji içeceği boyutunda cihazdan bahsediyoruz

Yanında PowerBank taşıyabilirsiniz eğer şarjda kullanılıyorsa
Kullanılıyor

ne bu la

standart projeksiyon arayanlar xiaomi l1 proya bakabilir bayadır 15k seviyesindeydi 11k şuan fiyatı projeksiyon almış olmasaydım bunu alırdım 400 lümen olduğuna bakmayın testlerde 500e civarı bir lümen veriyor ki diğer markaların büyük çoğunluğu verdiği lümenin çok daha fazlasını yazıyor açıklamaya. wanbonun bile 500 lümen modelleri gerçek testlerde 300 lümen falan. https://www.trendyol.com/xiaomi/sma...n-p-887508191?boutiqueId=61&merchantId=410290

Son düzenleme:
Powerbank bağlarsın

Kral enerji içeceği boyutunda cihazdan bahsediyoruz

Kullanılıyor
Görüntü kalitesi de iyiyse müthiş o zaman benim suluk bundan büyük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,978