11500 TL 2. El Sistem Yardım

2 kat fark olduğunu nerede gördünüz Allah aşkına yapmayın ya elimde 3 adet sistemim var 5600x de var duruyor köşede elimde tonla parça var ryzen 3 1200den 7800x3D ye kadar neredeyse tüm serileri kullandım 7600x ve 5700x3D dışında arada fark var tabii fakat bu bütçede eğer 5600 alınırsa malum ülkemiz fırsatçı kaynıyor sarı sitede kırmızı sitede anakart işlemci rame 9 civarı bütçe ayıracak kalan bütçede ekran kartı ssd power alamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıcaklıklarınızı detaylı kontrol ettiniz mi sizin sistemin aynısına sahip arkadaşım var asus 6600 ve 5500 ile bodycam oynuyoruz birlikte sabit 60fps alabiliyor bodycamde bende ziraa belirttiğim gibi bu sistemi oyun amaçlı çok kullanmasamda pubgde 100 altı görmedim
işlemci 65 derece ekran kartı 55 derece

nasıl veremiyor hocam ben csde 300 altına düşmüyorum
pubg arc falan veremiyo bi valo cs de verir ztn

işlemci 65 derece ekran kartı 55 derece
ramlerinizi xmp açıyor musunuz bu arada o anakartıda değişmek yararınıza olacaktır onun dışında sistemin performans ayarları gibi ufak detaylarında yüksek ihtimal yanlışlık veya hata yapıyorsunuz diye düşünüyorum konuyu daha çok kirletmeyelim bir ara konu açın müsait vakitte ben ve diğer arkadaşlar bakalım çünkü normal değil dediğiniz kadar düşük fps vermiyor bu işlemci üst seviye olmasada

g
kendim kullanıyorum bi youtubedaki testlere bakıyorum 5600lü sistemlerin valo performansı 350 400fps bendeki 200 fps
gerekli grafik ayarı yada dlls afmf fsr gibi kare üreten programlar açmıyorsunuzdur. 5600 tabii ki daha iyi işlemci fakat adamın bütçesi belli. fiyat
farkı 2 işlemcide 2 kat ama performans olarak o kadar fark yok

ramlerinizi xmp açıyor musunuz bu arada o anakartıda değişmek yararınıza olacaktır onun dışında sistemin performans ayarları gibi ufak detaylarında yüksek ihtimal yanlışlık veya hata yapıyorsunuz diye düşünüyorum konuyu daha çok kirletmeyelim bir ara konu açın müsait vakitte ben ve diğer arkadaşlar bakalım çünkü normal değil dediğiniz kadar düşük fps vermiyor bu işlemci üst seviye olmasada
ramler acık bios ayarı falan cart curt yapılı zamanında birkaç kez konu açtım burada hiç çözülmedi bu sorun işlemci odaklı oyunlarda hep sorun çektim

g

gerekli grafik ayarı yada dlls afmf fsr gibi kare üreten programlar açmıyorsunuzdur. 5600 tabii ki daha iyi işlemci fakat adamın bütçesi belli. fiyat
farkı 2 işlemcide 2 kat ama performans olarak o kadar fark yok
valoda fsr acacak değilim .d

11500 bin beni benden aldı bu arada

istanbulda olduğunu baz alıyorum:

1777912198033.webp

1777912250285.webp

1777912285837.webp

1777912417528.webp

Kalan Paraya da Wifi Adaptör falan alırsın,HO

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri