Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,592
Bütçe bu dostlar rahat, iyi mikrofon olsa yeter.
cloud 3 s eğer fps oyunları içinseBütçe bu dostlar rahat, iyi mikrofon olsa yeter.
bilgisayar olmalıbilgisayar icin mi telefon mu ne icin
FPS değil rahatlık ve mikrofon hardcore FPS oynamamcloud 3 s eğer fps oyunları içinse
Pcbilgisayar icin mi telefon mu ne icin
öneririm eğer kumaş ped istiyorsan farklı önereyimFPS değil rahatlık ve mikrofon hardcore FPS oynamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pc
Kumaş isterim deri sevmiyorum hocamöneririm eğer kumaş ped istiyorsan farklı önereyim
Aksayabilir bütçe birazöneririm eğer kumaş ped istiyorsan farklı önereyim
Eklerim onlar sorun değil deri amacloud3s al bence 500 falan daha ekle
ped değiştirebilirsiniz ucuz fiyataKumaş isterim deri sevmiyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aksayabilir bütçe biraz
Hocam ağır baskıcı bir tipi var gibi bunlarınped değiştirebilirsiniz ucuz fiyata
ped de şunu al
WC Dondurucu Soğutma Jel Earpad - Hyperx Cloud, Steelseries Arctis, ATH M50X, G Pro X & More - Daha Uzun İçin Büyük Konfor Yükseltme ve Soğutucu ile Uyumlu | Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
WC Dondurucu Soğutma Jel Earpad - Hyperx Cloud, Steelseries Arctis, ATH M50X, G Pro X & More - Daha Uzun İçin Büyük Konfor Yükseltme ve Soğutucu ile Uyumlu | Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
valla düz cloud 3 kullanıyorum memnunum ağır baskıcıdan kastınız nedirHocam ağır baskıcı bir tipi var gibi bunların
Sıkan tarz kafayıvalla düz cloud 3 kullanıyorum memnunum ağır baskıcıdan kastınız nedir
yok üstündeki ped güzel rahat ettiriyor bayaSıkan tarz kafayı