Direkt olarak AOC Türkiye Distribütörü ile iletişim kurman gerekiyor. O da Tecpro oluyor. İstersen arayarak istersen de mail üzerinden iletişim kurabilirsin. Ben daha kalıcı olması açısından mail üzerinden konuşmuştum. İletişime geçtiğinde süreci anlatırlar ancak kısaca özetleyeyim.
Monitörü onlara kargolaman için anlaşmalı kargo kodu verecekler ve monitörü kargolayacaksın. Monitör onlara ulaştığında sana SMS ile bir servis numarası atacaklar. Bu servis numarasıyla monitörün hangi durumda olduğunu siteleri üzerinden takip edebiliyorsun. Yoğunluk durumuna göre seni bir süre sonra arayacaklar ve muadil monitör teklifi yapacaklar. Ben müsait olmadığım için aramayı cevaplayamamıştım ve mail üzerinden yazmıştım. Bir kaç tavsiyeden sonra beğenmediğim için para iadesi talep ettim ve bana bir DOA formu verdiler. Bu formu ürünü satın aldığım yere (Amazon) yollayarak para iadesi aldım.
Yani para iadesi talep etmediğin sürece ürünü satın aldığın yerle bir alakan olmuyor.
Tecpro Bilgi Teknolojileri olarak siz değerli müşterilerimizin, sunduğumuz çözümler ile her zaman yanındayız!
www.tecpro.com.tr