İşlemci: ryzen 7 9800x3d fiyatı 21k ile 25k arası değişiyor
Anakart: MSI MB b850 gaming plus wifi 7 fiyatı 10k
Ram: fiyatları çok pahalı bilemedim hangisni alayım
Ssd: Kingston kc3000 1tb 7000/7000 okuma yazma hızı fiyatı 9k 10k arası
Sıvı soğutma: Thermalright Frozen Magic 360 Digital Argb Whıte 360MM , muadil modellerde var, fiyatı 4.5k
PSU: High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı fiyatı 5.5k, PSU hangi marka olur başka bilmiyorum
Kasa: Dark GUARDIAN PRO 4x12cm ARGB Led Fanlı USB3.0 Tempered Glass ATX Panoramik, 4.5k
Hocam ben bunları topladım kafamda ama sen daha iyi bilirsin benden, yüksek performans versin benim için önemli olan o, daha iyi farklı markalar da olabilir yazabilirsin
Est hocam. Kasa yeni zamlandı bende de var görselini eklerim büyük Bi kasa. Soğutucu güzel ama daha çok model bakabilirsin.
Kc3000 1tb için değmez. 5-6 k lık ssd al geç. Dram fena yalan oluyor oyuncu için hatta çok çok uygunsa gen 3 de her işini görür.
İşlemci: ryzen 7 9800x3d fiyatı 21k ile 25k arası değişiyor
Anakart: MSI MB b850 gaming plus wifi 7 fiyatı 10k
Ram: fiyatları çok pahalı bilemedim hangisni alayım
Ssd: Kingston kc3000 1tb 7000/7000 okuma yazma hızı fiyatı 9k 10k arası
Sıvı soğutma: Thermalright Frozen Magic 360 Digital Argb Whıte 360MM , muadil modellerde var, fiyatı 4.5k
PSU: High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı fiyatı 5.5k, PSU hangi marka olur başka bilmiyorum
Kasa: Dark GUARDIAN PRO 4x12cm ARGB Led Fanlı USB3.0 Tempered Glass ATX Panoramik, 4.5k
Hocam ben bunları topladım kafamda ama sen daha iyi bilirsin benden, yüksek performans versin benim için önemli olan o, daha iyi farklı markalar da olabilir yazabilirsin
İnsanların sırf marka olmasından dolayı belirli parçalara haddinden fazla para verdiğini düşünüyorum o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum ve canım sıkıldı xd. İlk önce anakartlardan başlıyoruz. Parçaların linklerini elimden geldikçe epeyi kullanarak atacağım çünkü detaylı bilgi var almak isteyenler sadece benim sözüme güvenip değil bir de inceleyerek alsın. Konuyu elimden geldikçe güncel tutmaya çalışacağım eleştiri ve parça önerisi yapmaktan kaçınmayın önerilerinizi bekliyorum.
Konuya destek olanlar/yapanlar : @jombo @K1dot
Est hocam. Kasa yeni zamlandı bende de var görselini eklerim büyük Bi kasa. Soğutucu güzel ama daha çok model bakabilirsin.
Kc3000 1tb için değmez. 5-6 k lık ssd al geç. Dram fena yalan oluyor oyuncu için hatta çok çok uygunsa gen 3 de her işini görür.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim, şöyle çok kısa kısa ne alabilirim size zahmet olmazsa yazabilir misiniz, bu konulara hiç aşina değilimde , alınca pişman etmesin oyunumu oynatsın,