İkinci monitör için fiyat nedir ?Merhabalar sistemim için ikinci bi monitör bakıyorum.
Hikayeli oyunlar için ve film dizi izlerken bu ekranı kullanmayı düşünüyorum.
Elimde mevcut fps oyunlar için bu monitör mevcut.Alıntıyı görüntüle
Oled fiyat farkı olur ama tercih meselesiGeçen samsung un 2k monitörünü aldık 350hz 2k 15k mı neydi daimi kullanmıcaksan oled düşünebilirsin
Gündelik olarak oyun olsun chrome da takılma vb işlerde ilk attığın monitörü kullanacaksın doğru mudur ?0-15K arası
2. monitörü 2kda hikayeli oyunlar oynamak için ve diğer işler için kullanıcamGündelik olarak oyun olsun chrome da takılma vb işlerde ilk attığın monitörü kullanacaksın doğru mudur ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci monitör sadece film ve video falan
oledler 23 24kdan baslıyor malesef bu yukarıda attıgımıda indirimle 13kya almıstım fpsi çinGeçen samsung un 2k monitörünü aldık 350hz 2k 15k mı neydi daimi kullanmıcaksan oled düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oled fiyat farkı olur ama tercih meselesi
bi bakacağım coil whine işi sıkıntı olabilir
Ben daha yeni bu monitörü aldım gayette memnunum herhangi bir sıkıntısı da olmadı çoğu yerde coil whine sesi geliyor diyorlardı bende çıkmadı çok fazla ips glow var diyorlardı bende sadece sağ alt kısmında var kalite olarak da güzel hem oyun hem film için kullanıyorum kendi hoparlörü de mevcut yeterli bir ses seviyesi var kalite bekleme ama hüsrana da uğratmaz pivot özelliği de ekstrası.
Bende olmadı redditte falan bununla ilgili şikayet var bir kaç kere gördüm.bi bakacağım coil whine işi sıkıntı olabilir