🔥İndirim Secuzi LIG-3601 Gamepad CIHAZTV250 Koduyla 1200tl

Dualshock 4 ten iyi midir?

Hall efect değil dandik hem malzemesi
Claw tactical combat Secuzii gamepadden bariz bir şekilde daha iyi malzeme kalitesine sahip ayrıca stick lerin hall effect olması lazım aksi halde 0,2 gibi bir hata payı çıkmaz diye düşünüyorum, tuşlar mekanik ve üstüne şarj standı var bence fiyatında rakipsiz

Hall efect değil dandik hem malzemesi
Hall effect değil bilgisi nereden geliyor açıp araştırın burada boşuna kötülemeyin.

1199 tl fiyat için nasıl bir beklentiniz var acaba çok merak ediyorum.

Herşeyi fiyatına göre değerlendirmek lazım bugün size küçük gelen 400-500 tl başkası için büyük olabilir . Yüzdelik olarak 30-40 civarında fark var.

Ürünü birebir aldım kullanarak yorum yapıyorum , fiyatına göre gayet güzel his veren işini iyi yapan bir ürün.

görünüş olacak secuzi daha iyi elimde tactical combat var gelince karşılaştırma yaparım ama secuzinin tuşlarının hepsinin renkli olması ve uygulaması olmadı büyük avantaj

Secuzi tactical Yan yana

Ekler

• 1000121680.webp
    1000121680.webp
    525.5 KB · Hit: 79
  • 1000121681.webp
    1000121681.webp
    433.9 KB · Hit: 79
Analog ve tuş kalitesi olarak hangisi daha iyi hocam
tacticalda axyb mekanik daha clicky daha uzun ömürlü olduğunu söylemişti arkadaşlar tacticalın triggerlarında kilit var birde sanırım öyle deniyor jargona hakim değilim birde şarj standı var. tactical bir tık daha iyi duruyor ama 450 lira daha pahalı öteki 1200 lira aradaki fark yüzde 40a yakın. ne kadar ekmek o kadar köfte

~1000 lira için iyi kol. Daha fazla yorum arayan varsa şuraya baksın:

kanki kupon geçerli olsaydı onu yapıştıracaktım. Zamanında trendyoldan 1118 e aldık. arşiv sağolsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanki o çok eskidi tavsiye etmem
Yok elimde dualshock 4 var zaten 6 yıldır kullandığım, onun yerine mi alsam diye düşünüyorum

Geri