Claw tactical combat Secuzii gamepadden bariz bir şekilde daha iyi malzeme kalitesine sahip ayrıca stick lerin hall effect olması lazım aksi halde 0,2 gibi bir hata payı çıkmaz diye düşünüyorum, tuşlar mekanik ve üstüne şarj standı var bence fiyatında rakipsizHall efect değil dandik hem malzemesi
Hall effect değil bilgisi nereden geliyor açıp araştırın burada boşuna kötülemeyin.Hall efect değil dandik hem malzemesi
aynı şekil küçüğe aldım (19)Sağ olun bir tane kardeşime aldım.
Analog ve tuş kalitesi olarak hangisi daha iyi hocamSecuzi tactical Yan yana
tacticalda axyb mekanik daha clicky daha uzun ömürlü olduğunu söylemişti arkadaşlar tacticalın triggerlarında kilit var birde sanırım öyle deniyor jargona hakim değilim birde şarj standı var. tactical bir tık daha iyi duruyor ama 450 lira daha pahalı öteki 1200 lira aradaki fark yüzde 40a yakın. ne kadar ekmek o kadar köfteAnalog ve tuş kalitesi olarak hangisi daha iyi hocam
Gamepower force ile aynı Easy SMX X15 varyantı.Gerek yok o yüzden.Gamepower Force ve Claw's Tactical Combat var. 2 kişi kullanıyoruz da bu yedek olarak alınır mı, onlara nazaran nasıldır?
yorum okumak için önceki konular: 1 / 2 / 3 -- özellikleri için kendi sitesi: https://secuzi.com.tr/ces/product/15789&name=wireless-oyun-kolu
kanki kupon geçerli olsaydı onu yapıştıracaktım. Zamanında trendyoldan 1118 e aldık. arşiv sağolsunAz daha ekleyip tactical combat alın derim. Konudaki Kol fiyatına göre güzel ama aradaki farka değer
kanki o çok eskidi tavsiye etmemDualshock 4 ten iyi midir?
Yok elimde dualshock 4 var zaten 6 yıldır kullandığım, onun yerine mi alsam diye düşünüyorumkanki kupon geçerli olsaydı onu yapıştıracaktım. Zamanında trendyoldan 1118 e aldık. arşiv sağolsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanki o çok eskidi tavsiye etmem
Kanki sence hangisiSecuzi tactical Yan yana