hard fps oynamıyorsan yok ben 540hz kullanıyom memnunumArkadaşlar ben de Asus 380Hz monitör var Asus 610 Hz monitörüne geçmeye değer mi ?
Yok be hocam tryhard rekabetçi oynayan birisi değilim ama fiyatı 31K'ya buldum amazonda kullanılmış ama çok iyi durumda diyor da onu almayı düşünüyodum da değer mi masraf yapmaya 380Hz değilde 144Hz olsa değerdi dicem de kararsızım sence ?hard fps oynamıyorsan yok ben 540hz kullanıyom memnunum
Xantares değilseniz gerek yok benceArkadaşlar ben de Asus 380Hz monitör var Asus 610 Hz monitörüne geçmeye değer mi ?
aşırı pahalı bover git o paraya oled alYok be hocam tryhard rekabetçi oynayan birisi değilim ama fiyatı 31K'ya buldum amazonda kullanılmış ama çok iyi durumda diyor da onu almayı düşünüyodum da değer mi masraf yapmaya 380Hz değilde 144Hz olsa değerdi dicem de kararsızım sence ?![]()
try hard oynamıyon gerekmezHz farkını anlar mıyım peki hocam ? 610Hz bu neymiş be dedirtir mi yoksa 380Hz monitörümle devam mı ?
380 hz ve 610 hz arasında 1 ms gecikme farkı var sadece. Profesyonel fps oyuncusu değilsen boşa masraf bence hocam.Yok be hocam tryhard rekabetçi oynayan birisi değilim ama fiyatı 31K'ya buldum amazonda kullanılmış ama çok iyi durumda diyor da onu almayı düşünüyodum da değer mi masraf yapmaya 380Hz değilde 144Hz olsa değerdi dicem de kararsızım sence ?![]()
Bazen harcamak için şaşırıyorum hocam neye harcasam diye insan oğlu doyumsuz vallaaşırı pahalı bover git o paraya oled al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
try hard oynamıyon gerekmez
Bence de boşa masraf geldi bana da hocam çok haklısınız profesyonel bile olsan 380Hz neyine yetmez dimi380 hz ve 610 hz arasında 1 ms gecikme farkı var sadece. Profesyonel fps oyuncusu değilsen boşa masraf bence hocam.
Hocam insandan insana değişiyor galiba bende bilmiyorum anlarsınız ama devasa değil yani 144 den 380 e geçerkenki gibi anlamazsınız bence paranızı boşa kullanmayın 380 hz de gayet yeterli fps içinHz farkını anlar mıyım peki hocam ? 610Hz bu neymiş be dedirtir mi yoksa 380Hz monitörümle devam mı ?
ben 20kya aldım zowie 540hzi boş ver o para cebinde KalsınBazen harcamak için şaşırıyorum hocam neye harcasam diye insan oğlu doyumsuz valla![]()
hacı anlarsın anlamasına da çok bariz bir oynayış farkı bekleme zaten 610 hz çok uçuk 380 bile uçuk e sporcular bazıları kendi evlerinde hala 360 hz kulanıyorHz farkını anlar mıyım peki hocam ? 610Hz bu neymiş be dedirtir mi yoksa 380Hz monitörümle devam mı ?
niko bir örnekhacı anlarsın anlamasına da çok bariz bir oynayış farkı bekleme zaten 610 hz çok uçuk 380 bile uçuk e sporcular bazıları kendi evlerinde hala 360 hz kulanıyor