🔥İndirim Uberde İlk Taksi Yolculuğunda %80 indirim

entez

80+
Reaksiyon skoru
10
Uberde şu an ilk taksi yolculuğunda 350 tl ye kadar %80 indirim var indirim için uygulamayı indirip hesap oluşturduktan sonra hesap cüzdan promosyon kodu ekleye basıp
UBERUNIHERO17 kodunu girince indirimi veriyor direkt bayada güzel inidirim veriyor umarım hepinizin işine yarar

Bu indirim nasi kullaniliyo la uber tag gibi mi uygulamadan mi odeniyor

Kanka ben 3-4 ay önce falan Uber'in kendi mobil uygulamasından taksi çağırdım ve ilk kullanıma özel %80 indirim civarı bir şey vardı o zamanlarda da. Gideceğim yer indirimsiz 400 TL civarındaydı ve indirimli hali de 70-80 TL gibi bir şey.

O zaman indirimli olarak taksi çağırdım ve yolculuk yaptım, ona rağmen taksici tam yol ücreti olan 400-450 TL aldı benden. Sarı teröriste durumu anlatmaya çalışsanız da muhtemelen o tas kafası bunu anlamayacağı için indiriminiz bir işe yaramayacaktır. Aklınızda bulunsun yine de, eğer laftan anlayan bir sarı terörist gelirse indiriminizi kullanırsınız.

Kanka ben 3-4 ay önce falan Uber'in kendi mobil uygulamasından taksi çağırdım ve ilk kullanıma özel %80 indirim civarı bir şey vardı o zamanlarda da. Gideceğim yer indirimsiz 400 TL civarındaydı ve indirimli hali de 70-80 TL gibi bir şey.

O zaman indirimli olarak taksi çağırdım ve yolculuk yaptım, ona rağmen taksici tam yol ücreti olan 400-450 TL aldı benden. Sarı teröriste durumu anlatmaya çalışsanız da muhtemelen o tas kafası bunu anlamayacağı için indiriminiz bir işe yaramayacaktır. Aklınızda bulunsun yine de, eğer laftan anlayan bir sarı terörist gelirse indiriminizi kullanırsınız.
Karttan ödeme yaptıysan hiçbir şey alamaz. Elinde makbuzun oluyor istediği kadar diretsin vermek zorunda değilsin.

Karttan ödeme yaptıysan hiçbir şey alamaz. Elinde makbuzun oluyor istediği kadar diretsin vermek zorunda değilsin.

Farkında olmadan zaten yolculuğun ücretini ben daha taksiyi çağırırken uygulama üzerinden ödemişim. Ekstra olarak takside bir daha karttan ödedim, bunu iş güç bittikten sonra eve gelince anladım. Yani 2 kere ödeme yaptım bu durumda.

Durumu 2 kez Uber'e ilettim fakat hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. İlk mesajımda bu durumda yardımcı olamayacaklarını söylediler, ikinci kez yazdığımda ise mesaja dönüş bile yapmadılar. Ben de artık uğraşmak istemedim, saldım.

Geri