🔥İndirim 🔥Algida 1500ML Dondurmalar Tanesi 50TL (KUPONLA)🔥

dışardan yemek çok isterim fakat alerjim var arada bunları vs alıp yiyorum zaten hafta 1 kere yersem yerim o kadar
dışarıda genelde keçi sütü katarlar iyi araştırmak lazım ben çanakkaledeyim burada doğan pastanesi bayır dondurma veziroğlu dondurma var yıllardır olan güvendiğimiz işletmeler muhakkak çevrenizdede vardır girip konuşabilirsiniz bazı meyveli çeşitlerde sadece inek sütü kullanabiliyorlar.

dışarıda genelde keçi sütü katarlar iyi araştırmak lazım ben çanakkaledeyim burada doğan pastanesi bayır dondurma veziroğlu dondurma var yıllardır olan güvendiğimiz işletmeler muhakkak çevrenizdede vardır girip konuşabilirsiniz bazı meyveli çeşitlerde sadece inek sütü kullanabiliyorlar.
teşekkürler denerim

Arkadaşlar bu iş çığırından çıktı bedava dağıtsa dahi vatandaş olarak artık almamamız gerekiyor.
Üretenler bile dondurma diyemiyor artık almayın şunları ya insan gibi ürünler üretsinler ya da tezgahı kapatıp gitsinler.

12 adet alırsanız tanesi 50TL

Şuanda benim buradaki trendyol uygulamasında a101 de 1500ML ve 1400ML deki dondurmalarda 60TL ve 70TL
CHİPPİNDEN 750 YE 250TL kuponu ile 550 civarına geliyor ama kargo ücreti belki değişebilir toplam 600e geldi bana

belki chippin kuponunu kullandıysanız HOPİDEN 750TL YE 200TL var

şimdiden afiyet olsun
bunlar dondurma değil ki içinde süt bile olduğu şaibeli

geçen sene migros kampanyasında gözüm doyana kadar cornet yemiştim o kadar çok kötü bir deneyimdi ki şuan free olsa almam aklıma geldikçe midem bulanıyor

Geçen migros kampanyasında Algida Carte dore exclusive serisi aldım buzdolabında unutmuşum az yiyip, sonra bi baktım altı buz tutmuş. Süt aromalı buz. Birde en pahalı serisi. Şaka gibiler gerçekten Türkiyede hazır dondurma alınmaz artık.

Geri