- Bütçe
- 1300000
1.3m TL ye az yakan konforlu az yakan sorunsuz motor ve elektirik sorunu çıkarmayan daha doğrusu sanayide gözü olmayan temiz aile arabası öneriniz varmı fikirlerinizi merak ettim temmuz ayında araba almayı düşünüyorum
1.3m TL ye az yakan konforlu az yakan sorunsuz motor ve elektirik sorunu çıkarmayan daha doğrusu sanayide gözü olmayan temiz aile arabası öneriniz varmı fikirlerinizi merak ettim temmuz ayında araba almayı düşünüyorum
Skoda fabia -Peugeot 308 - hyundai i20 - renault megane 1.5 lere bakıyorum param çakışırsa megane düşünüyorum temiz bulursam alıcam senin fikrin nedir ben pek toyotadan yana değilim benim bütceme göre km leri yüksek bayahocam söylediklerinin tam karşılığı toyota corolla. biraz araştır 2019-2020 model corolla 1.6 dream multidrive s paket otomatik lpgli al keyfine bak. özellikle 2019 ve 2020 dedim çünkü 2021 yılından itibaren 1.5 motor 3 silindir üretmeye başladı onları tavsiye etmem.
Parçaları çok dandik diyorlar reisimDacia duster 1m altı
Aynı zamanda ucuz ve elden çıkması rahatParçaları çok dandik diyorlar reisim
skodaları hiç bilmiyorum hocam. peugeotlarda elektriksel sıkıntılar oluyodu hep düzeldimi emin değilim birde 1.2 motorlarda trigerde bir sıkıntıları vardı. i20 güzel araç ancak b segmenti aile arabası dediğin için ufak kalabilir. megane 1.5 dizel güzel performanslı motor hem de c segmenti boyut olarakta işini görür. ama hem sağlamlık sorunsuzluk yakıt aile arabası cvt şanzuman dünyanın en sorunsuz şanzumanı vs derken corolla öne çıkıyor. evet söylediğiniz rakamlara biraz km yüksek olabilir bütçeyi biraz daha artırma şansınız varsa önerim corollaSkoda fabia -Peugeot 308 - hyundai i20 - renault megane 1.5 lere bakıyorum param çakışırsa megane düşünüyorum temiz bulursam alıcam senin fikrin nedir ben pek toyotadan yana değilim benim bütceme göre km leri yüksek baya