Cihan karasu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 256
kyk ya masa üstü pc getiren gördünüz mü ahali diğer sorumda bu aslında , görmediyseniz kocaeli üniversitesi b kampüsünde bir ilk gerçekleşecek o zaman
Masaüstünü bırak pahalı laptop götürülmesine bile karşıyım hocam, kyk orası, heran her şey olabilir.kyk ya masa üstü pc getiren gördünüz mü ahali diğer sorumda bu aslında , görmediyseniz kocaeli üniversitesi b kampüsünde bir ilk gerçekleşecek o zaman
anladım vazgeçtimMasaüstünü bırak pahalı laptop götürülmesine bile karşıyım hocam, kyk orası, heran her şey olabilir.
Masaüstü götürülmez de laptop götürülür. Yanında yattığın adamlar laptopu dızlamaz herhalde. En azından benimki dızlanmamıştıanladım vazgeçtim
Adamlar kilitli dolaptan laptopu çalıyor hangi cesaretle masaüstü kuracaksın ki KYK yakyk ya masa üstü pc getiren gördünüz mü ahali diğer sorumda bu aslında , görmediyseniz kocaeli üniversitesi b kampüsünde bir ilk gerçekleşecek o zaman
100 bin tl lik sisteme sahibim kral bunu satıp kıçı kırık 5060 laptop almak koyarAdamlar kilitli dolaptan laptopu çalıyor hangi cesaretle masaüstü kuracaksın ki KYK ya![]()
O sistemi KYK ya koymak daha fazla koyar bence ama sen bilirsin yine.100 bin tl lik sisteme sahibim kral bunu satıp kıçı kırık 5060 laptop almak koyar
ulan eve çıkıcam az kaldı sjsjjsdjO sistemi KYK ya koymak daha fazla koyar bence ama sen bilirsin yine.
100klık sistemi kyk da çaldırmak daha çok koyar bence100 bin tl lik sisteme sahibim kral bunu satıp kıçı kırık 5060 laptop almak koyar