Çözüldü✓ Anakart Kablosu max böyle oluyor normal mi ?

Svemort

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
Anakarta PSU dan gelen kabloyu takmaya çalıştığımda böyle oluyor tam takılmış sayılır mı bu ? Bu boşluk bir sorun çıkarır mı ? (Ne denediysem tam oturmuyor)

Ekler

• IMG_1188.webp
    IMG_1188.webp
    259.2 KB · Hit: 44
Sorun olacağını pek sanmam ama sen yine de bastır oturacaktır.

Anakarta PSU dan gelen kabloyu takmaya çalıştığımda böyle oluyor tam takılmış sayılır mı bu ? Bu boşluk bir sorun çıkarır mı ? (Ne denediysem tam oturmuyor)
Tam oturmamış gibi, arada boşluk var. Çizgiyi çizdiğin yerde belli oluyor

Söküp kontrol et bakalım bir şey mi sıkışmış.

Ne kadar bastırsamda oturmuyor anakartı kıracağım diye korkuyorum
bastırdığınız yerin tam arkasına anakarta elinizle veya başka bir şeyle destek edebilirsiniz. Biraz wiggle yaparak hafif titreterek sağa sola öyle takabilirsiniz.

Söküp kontrol et bakalım bir şey mi sıkışmış.
Bir şey sıkışmamış benim korkum yüzümden olmamıştı abimi çağırdım o halletti bir şekilde ilginiz için teşekkürler
bastırdığınız yerin tam arkasına anakarta elinizle veya başka bir şeyle destek edebilirsiniz. Biraz wiggle yaparak hafif titreterek sağa sola öyle takabilirsiniz.

şu kabloyu söksem kablolama yapıcam ama çıkaramıyorum kasanın kablolaması berbat çok sıkıntı bir kablo
Çekerek değil de sağdan soldan ufak ufak kastırırsan çıkar çentik açık şekilde

şu kabloyu söksem kablolama yapıcam ama çıkaramıyorum kasanın kablolaması berbat çok sıkıntı bir kablo
Çentiğine basmadan çıkarmaya çalışmayın zarar verme ihtimaliniz çok yüksek olur çentiğine basarak ve kabloyu tutmadan sadece başlığı sağ sol olacak şekilde yavaş yavaş hareket ettirin çıkacaktır.

Çentiğine basmadan çıkarmaya çalışmayın zarar verme ihtimaliniz çok yüksek olur çentiğine basarak ve kabloyu tutmadan sadece başlığı sağ sol olacak şekilde yavaş yavaş hareket ettirin çıkacaktır.
Çektiği kaldırıyorum saga sola da sallıyorum ama anakartta zarar vericek seviyeye geliyor gamegaraj Hepsiburada üzerinden almıştım acaba götürsem güzel kablolama yaparlar mı çünkü çok kötü kablolama baştan sağma hepsini ortaya toplamışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17779908769222985029744045093150.webp

Çekerek değil de sağdan soldan ufak ufak kastırırsan çıkar çentik açık şekilde
Hepsi anakart arkasında toplamışlar çok belli oluyor

Çektiği kaldırıyorum saga sola da sallıyorum ama anakartta zarar vericek seviyeye geliyor gamegaraj Hepsiburada üzerinden almıştım acaba götürsem güzel kablolama yaparlar mı çünkü çok kötü kablolama baştan sağma hepsini ortaya toplamışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Hepsi anakart arkasında toplamışlar çok belli oluyor
Herhangi bir bilgisayarcıdan düzenleme yapmasını talep edebilirsiniz aslında ama kendiniz yaparsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Bu videoya bakabilirsiniz

Geri