Tam oturmamış gibi, arada boşluk var. Çizgiyi çizdiğin yerde belli oluyorAnakarta PSU dan gelen kabloyu takmaya çalıştığımda böyle oluyor tam takılmış sayılır mı bu ? Bu boşluk bir sorun çıkarır mı ? (Ne denediysem tam oturmuyor)
bastırdığınız yerin tam arkasına anakarta elinizle veya başka bir şeyle destek edebilirsiniz. Biraz wiggle yaparak hafif titreterek sağa sola öyle takabilirsiniz.Ne kadar bastırsamda oturmuyor anakartı kıracağım diye korkuyorum
Bir şey sıkışmamış benim korkum yüzümden olmamıştı abimi çağırdım o halletti bir şekilde ilginiz için teşekkürlerSöküp kontrol et bakalım bir şey mi sıkışmış.
bastırdığınız yerin tam arkasına anakarta elinizle veya başka bir şeyle destek edebilirsiniz. Biraz wiggle yaparak hafif titreterek sağa sola öyle takabilirsiniz.
Çekerek değil de sağdan soldan ufak ufak kastırırsan çıkar çentik açık şekildeşu kabloyu söksem kablolama yapıcam ama çıkaramıyorum kasanın kablolaması berbat çok sıkıntı bir kablo
Çentiğine basmadan çıkarmaya çalışmayın zarar verme ihtimaliniz çok yüksek olur çentiğine basarak ve kabloyu tutmadan sadece başlığı sağ sol olacak şekilde yavaş yavaş hareket ettirin çıkacaktır.şu kabloyu söksem kablolama yapıcam ama çıkaramıyorum kasanın kablolaması berbat çok sıkıntı bir kablo
Çektiği kaldırıyorum saga sola da sallıyorum ama anakartta zarar vericek seviyeye geliyor gamegaraj Hepsiburada üzerinden almıştım acaba götürsem güzel kablolama yaparlar mı çünkü çok kötü kablolama baştan sağma hepsini ortaya toplamışlarÇentiğine basmadan çıkarmaya çalışmayın zarar verme ihtimaliniz çok yüksek olur çentiğine basarak ve kabloyu tutmadan sadece başlığı sağ sol olacak şekilde yavaş yavaş hareket ettirin çıkacaktır.
Hepsi anakart arkasında toplamışlar çok belli oluyorÇekerek değil de sağdan soldan ufak ufak kastırırsan çıkar çentik açık şekilde
Herhangi bir bilgisayarcıdan düzenleme yapmasını talep edebilirsiniz aslında ama kendiniz yaparsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Bu videoya bakabilirsinizÇektiği kaldırıyorum saga sola da sallıyorum ama anakartta zarar vericek seviyeye geliyor gamegaraj Hepsiburada üzerinden almıştım acaba götürsem güzel kablolama yaparlar mı çünkü çok kötü kablolama baştan sağma hepsini ortaya toplamışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hepsi anakart arkasında toplamışlar çok belli oluyor
Teşekkür ederimHerhangi bir bilgisayarcıdan düzenleme yapmasını talep edebilirsiniz aslında ama kendiniz yaparsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Bu videoya bakabilirsiniz