İncinmişsin dedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 619
O nasil oluyor 250tlye 2 adetSESİ MÜKKEMMEL ARKADAŞŞAR BU ARADA 250TL YE 2 TANE ALDIM LEZZETLİ BU FİYATA BİLE ALINIR NET
O nasil oluyor 250tlye 2 adetSESİ MÜKKEMMEL ARKADAŞŞAR BU ARADA 250TL YE 2 TANE ALDIM LEZZETLİ BU FİYATA BİLE ALINIR NET
Alınır, sırf oyun amaçlı değilse 500 liraya alınabilecek sağlam kulaklıklardan biri.alınır mı knka
ses kasılır mı pekiAlınır, sırf oyun amaçlı değilse 500 liraya alınabilecek sağlam kulaklıklardan biri.
Kullanmadım hocam bilmiyorum, abartılı bir oyun performansı beklemeyin. Genel kullanım tarzı bir kulaklık.ses kasılır mı peki
aldım valla 2 taneKullanmadım hocam bilmiyorum, abartılı bir oyun performansı beklemeyin. Genel kullanım tarzı bir kulaklık.
daha onceden aldım cupponum vardıO nasil oluyor 250tlye 2 adet
yok Creative Logitechden baska bir firma ve dediginiz gibi eski bir marka. Ses kartlarindan tutun, dvd-rwlara kadar amator kullanicilardan profa urun gami var. Ozellikle ses kartlariyla bilinir, ben de kullandim ve kalitelidir. Bu urunu bilmiyorum ama iyidir diye tahmin ediyorum, fiyat da baya iyiymis.Creative bildiğim kadarıyla logitechin alt markası ve çok eski bir firma yeni değil yani özellikle kulaklık konusunda çalışıyorlar. Bir tanıdığım bu markanın fani gibi birsey çok beğeniyor hep burdan alıyor bilgileri ondan aldım sallıyorda olabilir ama kaliteli dediyse kalitelidir ondan kesin eminim. Aldım 2 tane birini kendim kullanırım diğerini mecbur saticam
İkisi de herhangi bi markanın alt üst markası değil ikisi de kendine özgün markalar ikisi de 1981 de kuruldu ikisi de kaliteli urun üretir sadece creative ses konusuna logitech ten daha önce girmiştirCreative bildiğim kadarıyla logitechin alt markası ve çok eski bir firma yeni değil yani özellikle kulaklık konusunda çalışıyorlar. Bir tanıdığım bu markanın fani gibi birsey çok beğeniyor hep burdan alıyor bilgileri ondan aldım sallıyorda olabilir ama kaliteli dediyse kalitelidir ondan kesin eminim. Aldım 2 tane birini kendim kullanırım diğerini mecbur saticam