RTX 5060 AMD Ryzen 5 7500F Tarzı Sistem Arıyorum?

yavuzs034

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
42000
İstanbul Pendik ve çevresi ikinci el veya mantıklı sıfır oem sistem arıyorum bütçem 42000 tl 7500f yerine alternatif intel işlemcilerde uygundur yardımcı olursanız sevinirim

Başka bir arkadaş daha soru açmış bu ilanı atmıştım ona sende bir bak istersen işine yarayabilir yeni ilana girilmiş https://shbd.io/s/itNL4lCF

yakın çevre anadolu yakası tercihim hocam ayrıca mantıklı 0 oem sistemleride değerlendirebilirim
Enucuzsistem diye bir sayfa var burada bir arkadasın programi oraya girip googledan bakabilirsin kafandaki parcalara gore

Ikinci el 9060xtli sistem de bulursun muhtemelen

ikinci elle uğraşma bu sistemi al geç anakartı B650M-R yaparsan 2 tane m2 ssd soketi olur çok işine yarar bir de PSU'yu 200tl farkla 700w yap gerisi gayet yeterli ve f/p bu sistem için
ince hesapta bir sistem buldum ekran kartı ve işlemci aynı b650m-r anakart ve 1 tb kingston ssd ile 43.200 TL'ye geliyor önerir misin link atamadım psuyu ve diğer parçaları inceleyip yorum yapma şansın varmı hocam

ince hesapta bir sistem buldum ekran kartı ve işlemci aynı b650m-r anakart ve 1 tb kingston ssd ile 43.200 TL'ye geliyor önerir misin link atamadım psuyu ve diğer parçaları inceleyip yorum yapma şansın varmı hocam
linki atabilirsen bakalım bu mu yoksa

bunda ssd avantajı var 1k farkla 1tb olarak, ekran kartı bir tık daha düşük model 5060'ta çok da bir fark olmaz ama bilgin olsun, burda anakartlarda b650m-r yerine b840m-b hem daha ucuz hem de biraz daha cilalı bir model yine ikisinde de 2 tane m2 ssd slotu var. colorful wifi anakartları da değerlendirebilirsin ben colorful anakartlarına çok sıcak bakmıyorum ama tercih meselesi.. kasa segotep 750w yapabilirsin gerisi aynen kalsın fiyat performans oranını bozmasın. kısaca b840m-b --- kingston 1tb --- segotep 750w özelleştirmelerini tavsiye ederim

bunda ssd avantajı var 1k farkla 1tb olarak, ekran kartı bir tık daha düşük model 5060'ta çok da bir fark olmaz ama bilgin olsun, burda anakartlarda b650m-r yerine b840m-b hem daha ucuz hem de biraz daha cilalı bir model yine ikisinde de 2 tane m2 ssd slotu var. colorful wifi anakartları da değerlendirebilirsin ben colorful anakartlarına çok sıcak bakmıyorum ama tercih meselesi.. kasa segotep 750w yapabilirsin gerisi aynen kalsın fiyat performans oranını bozmasın. kısaca b840m-b --- kingston 1tb --- segotep 750w özelleştirmelerini tavsiye ederim
aslında biraz araştırdım ama farkları çözemedim ekran kartı asus daha mı iyi msi daha pahalı görünüyor genelde soğutucusunu incelediniz mi ve kasa özelleştirmesi 750w şart mı

aslında biraz araştırdım ama farkları çözemedim ekran kartı asus daha mı iyi msi daha pahalı görünüyor genelde soğutucusunu incelediniz mi ve kasa özelleştirmesi 750w şart mı
750w şart değil ama daha iyi olur açık konuşmak gerekirse daha fazla irdelemeden almak istiyorsan yazdıklarımı dikkate alarak al derim

Geri