Sorun sıkıntı çıkarmayacak uzun süre götürecek , genellikle fps ama hikayeli oyunlar da oynayacağım bir monitör arıyorum bütçe 12 bine kadar esner. 2K 200+ hz renk gamutu vs herşeyiyle mutlu edecek önerilerinizi bekliyorum şimdiden iyi forumlar.
Odaya hafif güneş vuruyor 300 nit yeter mi emin değilim , 250 nit g3 vardı üzüyordu.Vg27aq5a
Birde pivot özelliği yok bunun.Vg27aq5a
G3 berbat onu boş ver yeterli gelir. Nb F80 alOdaya hafif güneş vuruyor 300 nit yeter mi emin değilim , 250 nit g3 vardı üzüyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde pivot özelliği yok bunun.
ktc h27e6 neden önermiyorsunuz artık merak ettimVg27aq5a
İlk başta IPS glow şikayeti geldi bir kaç tane normaldir diye ciddiye almadım malum IPS panelin kronik sorunu. Ama bazı modellerde normalinden daha fazla olabiliyor. H27e6 aldırdığım kullanıcıların dönütlerine baktığımda normal üstü IPS glow olduğuna kanaat getirdim. Ayrıca gama takibi de ortalama altı çıkıyordu ama glow beklediğim bir durum değildi. Kullanıcılar renkler soluk demeye başladı. Normalde %97 DCI-P3, 1500:1 kontrast oranı ve 480nit çıkan bir monitörde beklediğim bir durum değildi. Bu durumu ilk defa yaşadım, onlarca belki yüze yakın monitör önermişimdir. Ktc tutarsız bir monitör çıkartarak beni şaşırttı. Anlaşılan kalite kontrol ve kalibrasyondan dolayı iyi bir görüntü kalitesi sunamıyor. Artık alternatif modelleri öneriyorum. Nadiren de olsa inceleme verileri yetmez ve kullanıcı yorumları gerekebilir. Çok çok istisna bir durum.ktc h27e6 neden önermiyorsunuz artık merak ettim
Bu 300 hz olan güzelmiş hoşuma gitti 24.5 olması da daha iyi , lakin bilmediğim için sorularım olacak , 24.5 olması panel de bir dezavantaj yaratır mı herhangi bir sorun sıkıntı piksel kaybı vs.G3 berbat onu boş ver yeterli gelir. Nb F80 al
Eğer 24.5'' istersen bu var:
Pek bir kullanıcı yorumu yok. Ama inceleme verisi iyi. Normalde sorun yapmaması lazım.Bu 300 hz olan güzelmiş hoşuma gitti 24.5 olması da daha iyi , lakin bilmediğim için sorularım olacak , 24.5 olması panel de bir dezavantaj yaratır mı herhangi bir sorun sıkıntı piksel kaybı vs.
Birde bu var iyi olan ama coil whine şikayeti duydum. Kronik değil ama denk gelebilirsin. Satıcıya dikkat et amazon/Hepsiburada üzerinden al.Masama nb f80 i takamaya bilirim alan çok dar , 300 hz olan da kart ile alacağım için taksitli seçeneği az pivot özellikli önereceğin sorun yaşatmayacak 1 2 model daha varsa aralarından seçeyim bugün sipariş vermek istiyorum.