Laptop için mini klavye alacağım önerileriniz nelerdir genlde fps oyunu oynuyorum çok sesi olmasın
bütcem 2700
Benim bulduklarım bunlar sizin önerileriniz nedir.
bütcem 2700
Teşekkürler hocam bakayımdakika 5ten sonra sesine bak çok tatlı hocam sesi. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...b3r26gTN8ovuZTmxaZRBpkXVez6zDG-BoCQs8QAvD_BwE
howl 75 kullanıyorum sorun varsa alabilirimLaptop için mini klavye alacağım önerileriniz nelerdir genlde fps oyunu oynuyorum çok sesi olmasın
bütcem 2700
Aula F8 PRO
Aula F75
Ulugames Howl 75
Arkadaşımda aldı kullanıyor şuanda memnun kararsız kaldım sadece hangisini alsam diye araştırıyorum ne zamandır kullanıyorsun memnun musunhowl 75 kullanıyorum sorun varsa alabilirim
howl 75 al geç memnunum bendeArkadaşımda aldı kullanıyor şuanda memnun kararsız kaldım sadece hangisini alsam diye araştırıyorum ne zamandır kullanıyorsun memnun musun
Çok fazla da düşünmek istemiyorum herkes farklı şeyler öneriyor Howl 75 alıp geçimeyi düşünüyordumhowl 75 al geç memnunum bende
al o fiyata bundan iyisi yokÇok fazla da düşünmek istemiyorum herkes farklı şeyler öneriyor Howl 75 alıp geçimeyi düşünüyordum
Tamamdır hocam teşekkürler, iyi akşamlar.al o fiyata bundan iyisi yok
rica ederim Daha küçük istiyorsanız w60 abakınTamamdır hocam teşekkürler, iyi akşamlar.