Öneri 20K Bütçeyle Hangi Direksiyon Setini Almalıyım?

Alsın demedim zaten düşünebilirsiniz yazdım. Buradan sadece öneri alıyor insanlar sonrasında detaylıca araştırıp kafasına yatan ürünü alıyor. Sen sana önerilen ürünü araştırmadan saf gibi gidip hemen alıyor musun?
öneri yaparken de güncel kalalım. Daha yeni teknolojiler varken, eskilerini önermek o ürünün deneyimini azaltır.

En iyisi Moza'dır. Bilinen bir gerçek. Hele ki geçen sene 30K olan Moza bu sene 22Kysa ciddi bir indirim yemiştir. Ben geçen sene 30K diye almamıştım. Şuan bir direksiyon setup dizsem Moza'dan iyisini bulamam. En gerçekçi en güçlüsü. Hem deneyimledim hem araştırdım.

En basiti G29 eski sistem var ama üzmez PS5'te harika GT7 deneyimi yaşattı özellikle VR ile ama eski mi evet eski sistem Logitech zaten mouse-klavye-kulaklık dışı yeniliğe kapalı firma sonra Thrustmaster kayışlı direksiyonları var T300 gibi sonra zaten Moza var babaları.

PXN ilk kez duydum geçen sene piyasada araştırırken içli dışlıyken zerre duymadım. Ben Moza bilirdim herkesin en tepe gördüğü marka buydu.

En iyisi Moza'dır. Bilinen bir gerçek. Hele ki geçen sene 30K olan Moza bu sene 22Kysa ciddi bir indirim yemiştir. Ben geçen sene 30K diye almamıştım. Şuan bir direksiyon setup dizsem Moza'dan iyisini bulamam. En gerçekçi en güçlüsü. Hem deneyimledim hem araştırdım.

En basiti G29 eski sistem var ama üzmez PS5'te harika GT7 deneyimi yaşattı özellikle VR ile ama eski mi evet eski sistem Logitech zaten mouse-klavye-kulaklık dışı yeniliğe kapalı firma sonra Thrustmaster kayışlı direksiyonları var T300 gibi sonra zaten Moza var babaları.

PXN ilk kez duydum geçen sene piyasada araştırırken içli dışlıyken zerre duymadım. Ben Moza bilirdim herkesin en tepe gördüğü marka buydu.
Moza R3 hiç bir zaman 30k olmadı. Siz R5 ile karıştırıyor olmayasınız?

Bu Moza dediğiniz marka Simagic, VRS, Asetek veya Simucube'dan daha iyi bir marka mıdır? Benim bildiğim en güçlü en kaliteli bu markalar var da. Moza bildiğim kadarıyla 4-5 senedir piyasada. Pandemi öncesinde yalnızca gimble satan bir firmaydı. Öyle köklü direksiyon seti yapan bir firma değil yani. Araştırırken bunları da görmüş olmanız lazım.

PXN'in yeni Direct Drive modelleri geçen yıl bu zamanlar çıktı. TR'de satışa ise Eylül'den sonra girdi. O gün bugündür piyasada başka ne var diye bakmadıysanız bilmemeniz normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,193
Üyeler
194,890
Son üye
ethmchn
Geri