Yaklaşık 3-4 yıldır Bilgisayarım geç açılıyor,başlat tuşuna basıyorum kasanın ışıkları yanıyor bazen power tuşunın üstündeki mavi tuş da yanıyor bazen yanmıyor bazen 1 saat beklediğim oluyor bazen de 5 dk beklediğim oluyor.pc açılırken böyle ufak bi ses geliyor ya sanki bir şey dönüyormuş gibi o ses takılıyor sürekli tekrar ediyor nasıl açıklıcam bunu bilmiyom ama sebebi nedir acaba hiç yaşayan var mı böyle bi problemi?
3-4 sene önce tüm parçaları sıfır toplamıştım topladığımdan beri böyle açılmasını beklemek istemediğim zaman power tuşuna basıp kapatıp açıyorum sonra başlatma tuşuna basıyorum ufak bi kısa devre yapıp öyle daha çabuk açılıyor bi gün patlatıcaz ama ne zaman bilmiyom hayırlısı.
bilgisayarcıya gidip baktırdım psuda sorun yok dedi kontrol etti,2 adet işlemci,2 adet farklı ssd kullandım bunlardan olacağını düşünmüyorum.
3-4 sene önce tüm parçaları sıfır toplamıştım topladığımdan beri böyle açılmasını beklemek istemediğim zaman power tuşuna basıp kapatıp açıyorum sonra başlatma tuşuna basıyorum ufak bi kısa devre yapıp öyle daha çabuk açılıyor bi gün patlatıcaz ama ne zaman bilmiyom hayırlısı.
bilgisayarcıya gidip baktırdım psuda sorun yok dedi kontrol etti,2 adet işlemci,2 adet farklı ssd kullandım bunlardan olacağını düşünmüyorum.