🔥İndirim 💥 KTC H27E6 10.799 TL - 300Hz (320Hz O.C.) 2K QHD Fast IPS Monitör 💥

Merakımdan soruyorum bu monitörün artısı var mı? Fiyatı AOC fiyatıyla neredeyse aynı.
segmentinin en iyi renklerini sunan ve en hızlı panellerinden birine sahip

inceleme konusu :

ASUS TUF VG249Q1A monitörden geçilir mi? Genel olarak fps oyuncusuyum cs, valo oynuyorum.
Sistemim rx 6800 r5 5600
2K istiyorsan ve 27 rekabet oyununda rahat ettirecekse al. şahsen bende valo oynuyorum genelde ve 27 2k değil de bazen yüksek hz 25 olsa diyorum daha rahat geliyor 25'ler valo tarzı oyunlarda bana.

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Benim monitör alacağım dönem dünyada kıtlık vardı heralde kıçı kırık Asus tufa kaldık şimdi stoğa girenlere bak.

Merhabalar, hikayeli oyunlar ve yan işlerimi görmek için 2k Monitör bakıyorum KTC hakkında bilgim yok gerçekten iyi bir marka mı beni uzun yıllar götürür mü renk kalitesi nasıl bilgilendirebilir misiniz?

2K istiyorsan ve 27 rekabet oyununda rahat ettirecekse al. şahsen bende valo oynuyorum genelde ve 27 2k değil de bazen yüksek hz 25 olsa diyorum daha rahat geliyor 25'ler valo tarzı oyunlarda bana.
27 inch 2k aldım iade ettim gereksiz bence. Fps oyunları için max 25 ideal . Arayıştayım kararsız kalmıştım bende ama 300 hz üzeri 25 inch kriterlerini koydum artık.

Merhabalar, hikayeli oyunlar ve yan işlerimi görmek için 2k Monitör bakıyorum KTC hakkında bilgim yok gerçekten iyi bir marka mı beni uzun yıllar götürür mü renk kalitesi nasıl bilgilendirebilir misiniz?
inceleme konusu yukarıda var segmentinin en iyi renklerini veren paneline sahip üzmez iyi markadır

4k al hocam browsing içinse ekran kartın 4k içinde yeterli

Beyler bu monitörü iade edeyim mi? Philips Evnia 27M2N3500PF bunu iade edip ktc alayim mi?

Beyler bu monitörü iade edeyim mi? Philips Evnia 27M2N3500PF bunu iade edip ktc alayim mi?
ben olsam iade ederdim kullanmadıysan o farkı anlamazsın ama pivot çok işe yarıyor çok hayat kurtarıyor yüksek hz olması da cabası ayrıca paneli segmentinin en iyi renklerini sunuyor

Bu monitör ilk çıktığı zaman almıştım bende incehesaptan. Ölü pikselde çıkmadı gayet severek kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.

Geri