🔥İndirim Lexar ARES 2x16 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 21.999 TL PARAF 6- AXESS 5 TAKSİT.

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,325

Hocalar normalde bu fiyatlar normal fiyatlar ama bu ram özelinde bence avantajlı bir fiyat. 6000 Mhz de CL28 veriyor bunlar. Hynix A die %90. En üst segment ramlerden biri. Değerlendirilebilir.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    15.7 KB · Hit: 154

Hocalar normalde bu fiyatlar normal fiyatlar ama bu ram özelinde bence avantajlı bir fiyat. 6000 Mhz de CL28 veriyor bunlar. Hynix A die %90. En üst segment ramlerden biri. Değerlendirilebilir.
Bugüne özel mi hocam?

hocam ben bunu taksitle almayı düşünüyordum 6 ay taksitle peşin fiyatına var bankama uygun fakat kartımı yazdığımda hiçbir taksit seçeneği çıkmıyor. sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Patriot viper venomdan daha iyi değil mi hocam?
Evet. Stok halde daha iyi. Daha ucuz zaten üstüne RGB seven arkadaşlar için RGB side var galiba. Güzel ram alınabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben bunu taksitle almayı düşünüyordum 6 ay taksitle peşin fiyatına var bankama uygun fakat kartımı yazdığımda hiçbir taksit seçeneği çıkmıyor. sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Onu itopyayla veya bankanızla görüşün hocam. Taksit seçeneklerinde 6 taksit gözüküyor çünkü.

Hocam bende lexar ares 6400mhz cl32 var onuda 6000mhz cl28 de çalıştırabiliyormum hynix a çiplerin çoğu kaldırıyor zaten bu değerleri

En ucuz hynix a çipli rami almak daha mantıklı soğutucu bloğuda önemli tabi

Hocam bende lexar ares 6400mhz cl32 var onuda 6000mhz cl28 de çalıştırabiliyormum hynix a çiplerin çoğu kaldırıyor zaten bu değerleri

En ucuz hynix a çipli rami almak daha mantıklı soğutucu bloğuda önemli tabi
Hocam Nebi Akgünün videolarını izle. Manuel ayarlamalarla yapılabilir diye biliyorum. Özellikle A die ise kesin yapılabiliyor olması lazım. Senin modüller A die mı M die mı

Hocam Nebi Akgünün videolarını izle. Manuel ayarlamalarla yapılabilir diye biliyorum. Özellikle A die ise kesin yapılabiliyor olması lazım. Senin modüller A die mı M die mı
Zaten yapılıyor hocam onu belirtim hynix a die çoğu çipte 6000mhz cl28 kaldırıyor ondan sebep ucuzunu almak mantıklı ama soğutucu bloğunun önemli olduğunu belirttim

Hocam bu ram kesşn a die değil mi
Hocam bu değerleri A die'dan başka ram vermez diye biliyorum. %100 diyemiyorum tabii ki. Sen al A die çıkmazsa iade et üstündeki barkoddan falan belli oluyor zannımca.

Sistem toplama adına, parça alım işlemine Ram den başlamak mantıklı mı ?
Bence ram en sona bırakılmalı eğer parça parça toplanıyorsa. Diğer parçalara bakarken vatan indirimi denk gelebilir çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,939
Üyeler
194,744
Son üye
hakanyrln
Geri