The prices are too high to afford. Could you provide me a discount coupon? Bunu yazdım verdi dünde vermiştiNasıl tanımlanıyordu dostlar kupon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu üründen nasıl bir kar edecek bu adamlar peki
The prices are too high to afford. Could you provide me a discount coupon? Bunu yazdım verdi dünde vermiştiNasıl tanımlanıyordu dostlar kupon
Öyle bi ihtimal varmı ya iade ederiz o zaman5 kuponum vardı 4 tornavida daha alım. 4. sipiarişte kupon saymamış. Temuyu değiştirmişler. Tek tek sepete atıp alıyordum şimdi tek tıkla öde diye bir şey gelmiş.
Bu arada bence ya fiyat hatası ya da resimdeki ürün gelmeyecek çünkü Teknosa'da felan 3000tl.
Şuan çözdüm 5 kuponum vadı onlarıda kullanıyorum şuan.2. kere kullanabilir mi bu kupon
3 set aldım bakalımDaha önce aynı satıcıdan bu ürünü 200 küsür bir fiyata satın almıştım 2 gün bekletip iptal etmişti, büyük ihtimalle yine iptal eder hatalı fiyat girmiş gibi duruyor
sonuç ne çıkarİptal ederse THH'ye verilim ben satıcıyı beyler![]()
![]()
bunu yazınca 2. kere aldım. sagol. iptal edip tekrar sipariş verdim.The prices are too high to afford. Could you provide me a discount coupon? Bunu yazdım verdi dünde vermişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu üründen nasıl bir kar edecek bu adamlar pekidürüm parasına 60lı set nedir