- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,882
Kargoyu nasıl hızlandırıyoruz?
Ah garibim hala geleceğini sanıyor
Öyle yaptım zaten ama indirimliyi alamadık olsun 70 tl fazla vermiş oluruz![]()
hocam alsaydınız o zaman yapacak bir şey yok herkes 1 tane alabilir diye bir kural da yokArkadaşlar stok bitmiş gözüküyor keşke 5 10 tane alacağınıza 2 tane falan alsaydınız da bize de kalsaydı, bu ne aç gözlülüktür? Bilgisayardan geldi tam sepete ekledim mobilden alayım dedim mobile geçtim stok bitti diyor.
hocam zaten tam alıyordum, madem 10 tane alacaksın konuyu açmayın bize burada nasıl bir mantık ? siz bu formu tik almak ünlü olmak için mi kullanıyorsunuz yoksa insanların faydalanması için mi?hocam alsaydınız o zaman yapacak bir şey yok herkes 1 tane alabilir diye bir kural da yok
indirim paylaşıp linçleniyomhocam alsaydınız o zaman yapacak bir şey yok herkes 1 tane alabilir diye bir kural da yok
oyle bi kural yok zaten burada kul hakkı ,empati ve ahlak normları devreye giriyor. Bunlar da herkeste olacak diye bir şey yokhocam alsaydınız o zaman yapacak bir şey yok herkes 1 tane alabilir diye bir kural da yok
Tekrar gelir mi acaba beklemek mantıklı mı sizceindirim paylaşıp linçleniyom
hocam linçleyen falan yok sadece 10 tane alacaksanız konuyu açmayın bütün stoğu siz alın konuyu niye açıyorsunuz diyorum. Tamam konuyu sen açıyorsun haklısın alabilirsin de bari 10 tane aldığını söyleme yani.indirim paylaşıp linçleniyom