❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Arkadaşlar stok bitmiş gözüküyor keşke 5 10 tane alacağınıza 2 tane falan alsaydınız da bize de kalsaydı, bu ne aç gözlülüktür? Bilgisayardan geldi tam sepete ekledim mobilden alayım dedim mobile geçtim stok bitti diyor.
Yok hocam olur mu öyle şey. "Egonomi öqrenciyim pera lazımm peraaaaa."

oyle bi kural yok zaten burada kul hakkı ,empati ve ahlak normları devreye giriyor. Bunlar da herkeste olacak diye bir şey yok
empati kul hakkı değil kusura bakmayın yurt dısı alısveriş yasagı var yönetilenler değişmiyor benim fazladan çalmadan cırpadan aldıgım mal mı gözünüze batıyor?

Arkadaşlar boş konuşmayın, konu açılmış bazı arkadaşlar 1 almış bazıları 10 almış. Site buna izin veriyor belki o 10 almasa sen alacaktın. Ben 1 tane alabildim gelirse ne ala gelmezse de yapacak bir şey yok. Teşekkürler

tabi canım konuyu açayım 500 tane stok var hepsini aldım 5 bin tlden satacağım ama konuyu açarım yani haberiniz olsun öyle bakın nispet olsun xd
Hocam ben anlamıyorum sizi adam hem indirimli stok paylaşıyor 10 tane alıyorsa sanane? Hem iyilik yapıyor sen alamadın diye burda kul hakkı vesaire diyorsun anlamıyorum yani sizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri