Memurlar neyden sikayetci oluyor?

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Kendim adliyede staj gordum en dusuk memur maasini aliyorlar (en fazla 5 k eksik)
Masa basinda oturup is yaparken bile biribirleri ile sohbet ediyorlardı bir iş cok onemli degilse yarin yaparim diyip yarina birakiyorlardı.
Ve yaz tatilinde herkes izinlerini kullanıyor yaz boyu dosyalar birikiyor bütün islerini kışa birakıyorlar... Muhtesem bir olay en cok onu sevdim (biriken dosyalara ben baktim)
Ve hepside burası cehennem gibi git ticarete atıl duyorlar :D

kararlılık seviyen müthiş önceki konularını hatırlıyorum ailenin memur ol demesine karşı çıkıyordun filan. bu konuya gelecek olursak türkiyedeki çoğu insandan güzel hayat yaşıyorlar üstelik yurtdışı imkanlarıda var bir yandan ticaret ile de uğraştırlarmı mis gibi hayat

Ben henüz bundan farklı bir memur tipi görmedim yan geldi yan battı. anasını babasını önünde kesseler kurtarmak için yapması gereken enter tuşuna basmak olsa yarına ertelerler. reşat nurinin bir romanı var "acımak" diye kısa çok hoş bir kitap memurların karakter gelişimini tam olarak aktarıyor

ülkede memur olamayan herkes memurların yaşadığı göreceli güzel hayatı eleştiriyor ben batıyorsam o da batsın mantığıyla

O kadar çok memur varki 1 kişilik işi 5 kişi yapıyor toplasan günde 1 saat falan çalışıyorlardır aslında bunların hepsini atacan hiçbirinin vasfı yok

cidden masabaşı iş yapan memurların maks maaşı 40 50 arası olmalı

kararlılık seviyen müthiş önceki konularını hatırlıyorum ailenin memur ol demesine karşı çıkıyordun filan. bu konuya gelecek olursak türkiyedeki çoğu insandan güzel hayat yaşıyorlar üstelik yurtdışı imkanlarıda var bir yandan ticaret ile de uğraştırlarmı mis gibi hayat
Yaklasik 1 2 yıl oncesiydi o dedigim seyler, ve freelancer calismaya devam edicem ileriki vakitte ama bu işin garantisi yok. Ama memur olursam aile evinde guzel bi hayat yasicam istedigim gibi yerim icerim 5 gun calis iki gün yat..
Memur olamazsam işe girmek zorunda kalicam biryandan o var yani adam akilli ne sosyal ortamim olucak ne kiz arkadasim o yuzden memuriyet cok onemli su an benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar çok memur varki 1 kişilik işi 5 kişi yapıyor toplasan günde 1 saat falan çalışıyorlardır aslında bunların hepsini atacan hiçbirinin vasfı yok
cidden masabaşı iş yapan memurların maks maaşı 40 50 arası olmalı
Ben henüz bundan farklı bir memur tipi görmedim yan geldi yan battı. anasını babasını önünde kesseler kurtarmak için yapması gereken enter tuşuna basmak olsa yarına ertelerler. reşat nurinin bir romanı var "acımak" diye kısa çok hoş bir kitap memurların karakter gelişimini tam olarak aktarıyor
Bize yeteri kadar tecavüz edemiyorlar onu konuşuyorlar
Ben çalışırken genelde orada kendi üstün biribe yalakalik yapmazsan o kadar iş biniyor üstüne ama eğer yalakalik yaparsan cok az iş veriyorlar. Ama yinede iş az, ama hiç işi olmayan sadece muhur basan bilgisayardan entere basan kisilerde var onlarla bizzat konustum isleri mukemmel valla. Para sikintilarida yok (kücük sehirdeyiz)

Kendim adliyede staj gordum en dusuk memur maasini aliyorlar (en fazla 5 k eksik)
Masa basinda oturup is yaparken bile biribirleri ile sohbet ediyorlardı bir iş cok onemli degilse yarin yaparim diyip yarina birakiyorlardı.
Ve yaz tatilinde herkes izinlerini kullanıyor yaz boyu dosyalar birikiyor bütün islerini kışa birakıyorlar... Muhtesem bir olay en cok onu sevdim (biriken dosyalara ben baktim)
Ve hepside burası cehennem gibi git ticarete atıl duyorlar :D
Sana burası cehennem git ticarete atıl diyorsalar biri akrabasını getirtecek yanına belli XD

Geneli özel sektör görmemiş insanlar.

Geri