Hocam fiyatı pahalı ama peşin fiyatına taksit sunuyo karşılığında karar senin.Beyler ilk sistemim olacak peşin fiyatına taksit olduğu için almak mantıklı mı valorant cs veya hikayeli oyunlar oynayacağım.Fiyatı 65KAlıntıyı görüntüle
Bence pahalı tabi taksit imkanı ayrı ama o fiyata daha iyi sistem kurulur orası kesinBeyler ilk sistemim olacak peşin fiyatına taksit olduğu için almak mantıklı mı valorant cs veya hikayeli oyunlar oynayacağım.Fiyatı 65KAlıntıyı görüntüle
Sence ne yapayım kral taksit imkanlı daha iyisi gelir miHocam fiyatı pahalı ama peşin fiyatına taksit sunuyo karşılığında karar senin.
bence gelir bu sistem kötüSence bekleyeyim mi taksit imkanlı daha iyisi gelir mi reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sence ne yapayım kral taksit imkanlı daha iyisi gelir mi
Tamamdır beklerim o zaman teşekkür ederim yardımın içinbence gelir bu sistem kötü
Tamamdır reis çok sağolHocam fiyat biraz fazla. İstersen sıcak fırsatlar bölümünü takip et, orada sık sık güzel parçalar uygun fiyatlara düşüyor. Taksit imkanı olan ilanlar da sık sık geliyor. Bu paraya daha iyi anakart, psu ve bir ihtimal 32 gb ram (biraz ütopik ama mümkün) denk getirebilirsin
Ufak bir hesaplama yaptım maksimum 2 bin lira falan ekleyerek 32 gb ram dahil dediklerim olur. Çok iyi fırsat denk getirirsen daha bile az olabilir hattaTamamdır beklerim o zaman teşekkür ederim yardımın için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır reis çok sağol
Ayrı ayrı toplayınca mı öyle oluyor pekiUfak bir hesaplama yaptım maksimum 2 bin lira falan ekleyerek 32 gb ram dahil dediklerim olur. Çok iyi fırsat denk getirirsen daha bile az olabilir hatta
Evet. Yakın zamanlı gördüğüm ilanlardan fiyat biçerek bu sonuç çıktı bu arada.Ayrı ayrı toplayınca mı öyle oluyor peki
Çok teşekkür ederim hocam takip edicem indirimleriniEvet. Yakın zamanlı gördüğüm ilanlardan fiyat biçerek bu sonuç çıktı bu arada.
Colorful Battle ax b650m v15 wifi 5200 (incehesap)
Xfx 9060 xt 16 gb 20000 (vatan)
7500x3d 10500 (incehesap)
32 gb ram 18000-20000
650w & 750w psu 2000-3000 (daha uyguna da oluyor)
Kasa 1500-3000 (her yerde bulunuyor)
1 tb ssd 5000 (firmaları hatırlamıyorum ama yeni ilanlar)
240mm sıvı soğutma (Deepcool LE500) 2000 TL