Kart bozuk o zaman temiz kurulum da denediysen düzelmediyse yapacak bir şey yok. Bios, chipset güncellemesi filan yap ama etkisi olacağını sanmıyorumddu yaptım ama kartı gormedı ben yınede sıl ve yenıden baslat dedım kart 7700 xt
hata mesajı vs varmıdrıverı yukleyıp kurduğumda sıstem yenden baslıyor ve drıverı kurmuyor ne yapmalıyım
kartı 7 aydır sorunszu kullanıyorum amd drıverı kendı otomatik guncelledı sonra drıver kayboldu ddu ile sildim kuramıyorum sistemde kartı goruyor fpsler aynı hocamKart bozuk o zaman temiz kurulum da denediysen düzelmediyse yapacak bir şey yok. Bios, chipset güncellemesi filan yap ama etkisi olacağını sanmıyorum
hayır yok drıverhata mesajı vs varmı
hayır baktım windowsda guncelleme gelmıs ama indirmemişim bilewindows güncellemeriyle alakalı olabilir mi belki windowta sürücü indiriyor ve senin indirdiginle çakışıyor
bendede benzer bi sorun vardı windows güncellemelerini kapattım çözdüm
Temiz format atın sisteme. Formattan sonra oto driver güncellemesini kapatınkartı 7 aydır sorunszu kullanıyorum amd drıverı kendı otomatik guncelledı sonra drıver kayboldu ddu ile sildim kuramıyorum sistemde kartı goruyor fpsler aynı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayır yok drıver
AMD cleanup utility diye bi program var, onu deneyin bir decok fazla dosyam var hocam atmak ıstemıyorum baska şekilde cozemez miyiz ayrıca dosyaları kurcaladım amd dosyaları duruyor
deneyıp haber verıcem hocamAMD cleanup utility diye bi program var, onu deneyin bir de
denemedım bilmiyorum eskı surumu nerden indiricemBaşka sürümleri denedin mi belki son sürüm sıkıntılıdır