Gulmekten öldüm indirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
3
1000059921.webp

knk saka gibisiniz cidden sabah sabah gul gul oldum..

Başta indirim diye paylaşıp sonra ne indirimi güldürmeyin demen de anladım ABİ

knk indirimi goruyorsun zaten daha ne istiyorsunuz ben onu anlamiyorum 7 8 bin bandina inmesini bekliyosaniz daha cok beklersiniz
Bilader senin aklından zorun mu var gir akakçeye 2x16 yaz zibilyon tane o fiyata ram var zaten. Üstelik CL36. Kafan mı güzel beynini masaya mı bıraktın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk indirimi goruyorsun zaten daha ne istiyorsunuz ben onu anlamiyorum 7 8 bin bandina inmesini bekliyosaniz daha cok beklersiniz
al aynı ram 22k indirimsiz fiyatı hemde boş boş konu açıyosun https://www.hepsiburada.com/corsair...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.98.4

Bilader senin aklından zorun mu var gir akakçeye 2x16 yaz zibilyon tane o fiyata ram var zaten. Üstelik CL36. Kafan mı güzel beynini masaya mı bıraktın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

al aynı ram 22k indirimsiz fiyatı hemde boş boş konu açıyosun https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-lpx-32gb-2x16gb-ddr5-dram-6000mt-s-cl36-amd-expo-intel-xmp-memory-kit-cmk32gx5m2f6000z36-p-HBCV0000B22NCU?magaza=PcKolik&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.98.4
bu eleman satıyor muhtemelen bir iki sazan atlarda alır belki sazanavi yaparım diye uğraşıyor galiba

nereden istiyorsaniz oradam alin beni ilgilendirmiyor ben sadece gordugumu paylastim bos bos yorum yapacaginiza bakin gecin daha uygunu varsa oradan alin.

nereden istiyorsaniz oradam alin beni ilgilendirmiyor ben sadece gordugumu paylastim bos bos yorum yapacaginiza bakin gecin daha uygunu varsa oradan alin.
2. Elde sıfırından pahalıya satan elemanlar gibi konuştu burada piyasada ki en ucuzu paylaşılır bindirim sonrası "indirim" paylaşılmaz

IP ban yese sırıtmaz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,925
Üyeler
194,742
Son üye
muratdeniz42