OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

Pluxy

80+
Reaksiyon skoru
30
Merhabalar arkadaslar biliyorsunuz ki yeni sistem topladım.
Bu sistem için rahat ergonomik bir oyuncu koltuğu arıyorum. Ayrıca Kumaş olursa daha iyi olur deride falan terlemek istemiyorum.
1.82 boy 85 kiloyum ancak 3 adet bel fıtığım olduğu için oturmak beni yormaya basladı ofis koltuklarında bu yüzden sizden uygun kaliteli bir öneri bekliyorum iyi günler.

Bu sistem için rahat ergonomik bir oyuncu koltuğu arıyorum.
1.82 boy 85 kiloyum ancak 3 adet bel fıtığım olduğu için oturmak beni yormaya basladı ofis koltuklarında bu yüzden sizden uygun kaliteli bir öneri bekliyorum iyi günler.
xDrive Anka öneririm 1 Buçuk sene olacak gayet memnunum

1.93 100 kiloyum zio venom fabrix xl aldım özelleştirerek bi hafta oldu. tavsiye ederim ben beğendim şahsen. bendede fıtık var rahat ettim. sünger kalitesi vs güzel. kuponlarla vs 15 e geldi

150 kg taşıma kapasitesi, dokuma kumaş (deri terletme yapıyor), boyun ve bel yastığı falan da var gayette cool bir görüntüsü de var, bir zamanlar düşünmüştüm daha sonra daha uygun bir modele yöneldim. İstersen bir değerlendir
bu omuzları içe dogru döndüren kenarlar benim sinirmi bozuyo kamburlaştırıyomus gibi hissettiriyor rahat ve genişmiydi?

Bu sistem için rahat ergonomik bir oyuncu koltuğu arıyorum. Ayrıca Kumaş olursa daha iyi olur deride falan terlemek istemiyorum.
Hocam ben de 1.83 boy 92 kiloyum 1 adet bel fıtığım var (bildiğim kadarıyla tabi) bu modeli hala kullanıyorum bak sistemimi vs. sattım koltuğumu yine satmaya kıyamadım öyle düşün şiddetle tavsiye ederim ben çok memnunum (konfor-terletmeme-rahatlık-bel boyun destekleri-genişlik)

şuan baktım 20k
1.93 100 kiloyum zio venom fabrix xl aldım özelleştirerek bi hafta oldu. tavsiye ederim ben beğendim şahsen. bendede fıtık var rahat ettim. sünger kalitesi vs güzel. kuponlarla vs 15 e geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de 1.83 boy 92 kiloyum 1 adet bel fıtığım var (bildiğim kadarıyla tabi) bu modeli hala kullanıyorum bak sistemimi vs. sattım koltuğumu yine satmaya kıyamadım öyle düşün şiddetle tavsiye ederim ben çok memnunum (konfor-terletmeme-rahatlık-bel boyun destekleri-genişlik)
hawk bilmiyorum %50 kısım kötülüyor %50si iyi diyor aşırı kararsız bırakıyor beni

Selamlar hocam arkadaşın aldığı modelin xl olmayan modelini aldım ve kullanıyorum yaklaşık 2 sene olacak. Ayak koyma yeri kesinlikle sağlam değil menteşesi kırılıyor ama kırılanın yerine yenisini ücretsiz şekilde 2 kere gönderdiler.

Bir tavsiyem yok ama kullandığım model ile alakalı şöyle şeyler söyleyebilirim:

Benim aldığım modelde bir gıcırdama vs. olmadı

Ama oturma yerinde zaman geçtiğinden artık sertleşmeye başladı uzun süreli oturmalarda konforum bozulduğunu söyleyebilirim.

Onun haricinde 180 derece mekanizmasını vs. baya kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (180 kadar yatırmadım ama 140-150 derecelere falan yatırdım)

Ekstra merak ettiğin sorular olursa cevaplayabilirim ilgili modelle alakalı

şuan baktım 20k
Ekran görüntüsü 2026-05-07 141210.webp

daha ucuzada gelir ayarlamalara göre

şuan baktım 20k

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hawk bilmiyorum %50 kısım kötülüyor %50si iyi diyor aşırı kararsız bırakıyor beni
Hocam ben yakın çevremde alıp da kötü bir deneyim yaşayan görmedim açıkçası ama saygı duyarım kimi kesime hitap etmiyor olabilir bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri