Iphone 17 alınır mı ?

AEGON

80+ Silver
Reaksiyon skoru
996
Önümüzdeki ay ıphone 17 almayı planlıyorum 80 bin bütçem var. Önceden 16 pro max kullandım daha sonra honor magic 7 pro ya ve s25 ultra ya geçiş yaptım yeni zamlardan sonra fiyatını hakkediyor mu emin olamadım kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Önümüzdeki ay ıphone 17 almayı planlıyorum 80 bin bütçem var. Önceden 16 pro max kullandım daha sonra honor magic 7 pro ya ve s25 ultra ya geçiş yaptım yeni zamlardan sonra fiyatını hakkediyor mu emin olamadım kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Alınır ve zamlardan sonra önümüzdeki aya fiyatlar biraz daha oturur bence şuan zamdan dolayı satıcılar panikledi pahalı satıyorlar.

Alınır ve zamlardan sonra önümüzdeki aya fiyatlar biraz daha oturur bence şuan zamdan dolayı satıcılar panikledi pahalı satıyorlar.
Gürgençler 79.600 e satmaya başladı 78 civarına yakalarsam alıcam ama sarj konusunda beni üzermi emin olamadım

oyun oynamıyorsan üzmez güzel telefon ben kullanıyorum. mail telefon görüşmesi vs. akşam eve kadar götürüyor

Küçük oyunlar oynuyorum oda günde en fazla 30 40 dk kadar osm ve clash of clans gibi. Onun dışında genelde ınstagram, twitter ve wp ye bakıyorum
oyun oynamıyorsan üzmez güzel telefon ben kullanıyorum. mail telefon görüşmesi vs. akşam eve kadar götürüyor

Gürgençler 79.600 e satmaya başladı 78 civarına yakalarsam alıcam ama sarj konusunda beni üzermi emin olamadım
16 nın pili gayet iyi 17 de iyidir bence. Normal kullanımda zaten rahat yetiyor sadece geziye gittin sabahtan akşama kadar telefon mobil veride çalışacak sıkça fotoğraf çekeceksin sosyal medyaya atacaksın tarzı senaryolarda cihazı idareli kullanmazsan günü çıkarması zor oluyor.

16 nın pili gayet iyi 17 de iyidir bence. Normal kullanımda zaten rahat yetiyor sadece geziye gittin sabahtan akşama kadar telefon mobil veride çalışacak sıkça fotoğraf çekeceksin sosyal medyaya atacaksın tarzı senaryolarda cihazı idareli kullanmazsan günü çıkarması zor oluyor.
Gürgençler pazaramada 78 bine düşürdü aldım geçtim öbür ayı bekleyemedim 😂 ithalatçı garantilisi bile 76.500 e satılıyor şuan daha fazla düşer mi bilmiyorum ama düşsede en fazla 500 1000 tl arası fark eder oda çok önemli değil

s25 ultra dan geçmeye değeceğini samıyorum hocam gereksiz uğraş olur büyük ihtimalle 3. günden sonra s26ultra nasıl acaba demeye başlarsın gibime geliyor :D

Hocam ben de 16pm ile 17 arasındayım. 16'nın telefoto 3. lens, büyük ekran, büyük pil gibi avantajları var. 17 de yeni nesil işlemci yeni ön kamera vs. Siz ne düşünüyorsunuz?

kesssssinlikle alınırrr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de 16pm ile 17 arasındayım. 16'nın telefoto 3. lens, büyük ekran, büyük pil gibi avantajları var. 17 de yeni nesil işlemci yeni ön kamera vs. Siz ne düşünüyorsunuz?
16pm 2.el ise sıfır 17 al
her ne kadar 2. el temiz olursa olsun başkasının artığına o parayı vermem

kesssssinlikle alınırrr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16pm 2.el ise sıfır 17 al
her ne kadar 2. el temiz olursa olsun başkasının artığına o parayı vermem
ne alaka hocam ikinci el ürün alıp kullanmak başkasının artığımı oluyor uygunsa fiyatı tabi ki alınır, o zaman siz hayatınız boyunca hep 0 araba alın binin hatta 0 evde oturun 2. sahibi olacağınız hiç bir şey kullanmayın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,939
Üyeler
194,744
Son üye
hakanyrln
Geri