Çözüldü✓ Ryzen 7 9800x3d anakart önerileri neler ?

Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar işlemcimi güncelleyip ryzen 7 9800x3dye geçmeyi düşünüyorum ama anakart konusunda çok kararsız kaldım önerileriniz nelerdir acaba ? Fiyatı 10k-15k arası olursa iyi olur

Merhaba arkadaşlar işlemcimi güncelleyip ryzen 7 9800x3dye geçmeyi düşünüyorum ama anakart konusunda çok kararsız kaldım önerileriniz nelerdir acaba ? Fiyatı 10k-15k arası olursa iyi olur
kasa boyutunuz nedir

10.999tl

Mid tower diye geçiyor sanırım hocam
Anakart desteği ATX mi mATX mi? Ayrıca aktif anakartiniz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mid tower diye geçiyor sanırım hocam

Teşekkür ederim ama sanki X serisi alsam daha iyi olacak o yönde öneri daha çok
USB 4 ihtiyacın yoksa gerek yok. Siyah Beyaz farkeder mi bu arada?

Anakart desteği ATX mi mATX mi? Ayrıca aktif anakartiniz nedir?

USB 4 ihtiyacın yoksa gerek yok. Siyah Beyaz farkeder mi bu arada?
Güncel anakartım asus tuf b760 plus wifi d-4 yani atx bir anakart renk fark etmez ama siyah olsa daha iyi olur

https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-rog-strix-b850-e-gaming-wifi-anakart-15-019-tl.1226453/ buradaki anakartı önerecektim fakat indirimi bitmiş x serisi istemenizin sebebi nedir tam olarak ona göre yorum yapabilirim
X serisi istememin tam bir sebebi yok hocam tam anlamıyorum zaten öneriler daha çok o şekilde diye dedim

Bu işlerde outlete çok güvenmemek lazım bence teşekkürler hocam

Güncel anakartım asus tuf b760 plus wifi d-4 yani atx bir anakart renk fark etmez ama siyah olsa daha iyi olur

X serisi istememin tam bir sebebi yok hocam tam anlamıyorum zaten öneriler daha çok o şekilde diye dedim
Millet chipseti hersey sandığı için diyor onu. Chipsetler arasında normal kullanıcının anlamayacagi farklar dışında bir şey yok. İstediğini alabilirsin bütçe varken X870 Aorus öneririm.

Bu işlerde outlete çok güvenmemek lazım bence teşekkürler hocam
hocam x 2 ssd falan kullanıcaksanız psi 5.0 kullanıcaksanız vs. usb tarafında güncel falan oluyor onun yerine B650 Extreme bulabilirseniz daha iyi olur gibi

10.999tl
Bu bayağı hoşuma gitti fiyat olarak özellikle siz ne dersiniz ?

Gigabyte
Gigabyte olanla şu asus prime x870p arasında kaldım

Geri