Çözüldü✓ Psu ne almalıyım tam modüler

Bana kalırsa bu soru bile değil. Her türlü corsair seçerim. Nzxt c1200 reddit diye internette arattığımda en üstte "DO NOT BUY NZXT C1200" diye reddit yazısı çıkıyor. Ki bu yazı olmasada corsair'ı seçerdim.
bahsettiğiniz model 1'ci nesil hocam 2'ci nesilde düzelttiler onu a+ serisine geçtiler ha bende psu konusunda ikisi arasında kalmıştım corsair 1000x aldım.

R7 5800x ve RX 9070 XT var sizce bu fiyatlara cikmali miyim yoksa daha ucuz birsey alip gecmeli miyim?
Bütçe sıkıntın var mı, yoksa çok para vermek istemediğinden mi soruyorsun? İki türlüde aklındaki psu ları bu linkten aratıp b ve üstü tierdeyse internetten sorunlu mu diye arat. Sorunu olmadığı müddetçe istediğini alabilirsin

R7 5800x ve RX 9070 XT var sizce bu fiyatlara cikmali miyim yoksa daha ucuz birsey alip gecmeli miyim?
Bunlar sizin için yeterli.

Bütçe sıkıntın var mı, yoksa çok para vermek istemediğinden mi soruyorsun? İki türlüde aklındaki psu ları bu linkten aratıp b ve üstü tierdeyse internetten sorunlu mu diye arat. Sorunu olmadığı müddetçe istediğini alabilirsin

Bütçem var ama gerek var mı diye düşünüyorum o para ile ssd vb parçalar alinabilir gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri