🔥İndirim Otacı Ürünlerinde 2. Ürün 1 TL

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,633
@Aydi vichy şampuan paylaşınca yağlı saçlardan müzdarip biri olarak arayışa girdim az çok tanımışsınız ben yerli ürün elimden geldiğince tercih etmeye çalışırım. FP olarak Otacıyı buldum ve akşam satın aldım ürün fiyatlarına göre sıcak fırsata uygun diye düşünüyorum. hep bu fiyatlardaysa bir şey diyemiycem ürün geçmişini çok bilmiyorum. birde Anneler günü paketi yapmışlar incelemedim ama ilginç geldi.
1778188158704.webp

1778188301669.webp

1778188317787.webp

Marka nasıl? Saç derilerim hava almıyor kepek için bunu öneriyolardı.

1778192192399.webp

Marka nasıl? Saç derilerim hava almıyor kepek için bunu öneriyolardı.

Alıntıyı görüntüle
Yağlanma sorunu var bende hocam sabah yıkasam öğleden sonra belli olmaya başlıyor artık. Çok öneren oldu çevremde de otacıyı ama alıp kullanmadım daha önceden kepek için dün vichy paylaşmışlar dı

Yağlanma sorunu var bende hocam sabah yıkasam öğleden sonra belli olmaya başlıyor artık. Çok öneren oldu çevremde de otacıyı ama alıp kullanmadım daha önceden kepek için dün vichy paylaşmışlar dı
aynı şekil hocam benim saç da öyle hemen yağlanıyor. Ne alacağımı da bilmiyom şampuan olarak deneyenler falan varsa otacıyı veya başka ürünü öneri yapabilir mi

Ben geminiye sormuştum. %100 doğal ve güzel ürünlerden ibaret diye biliyorum. Alacaktım fırsat ayağıma geldi

Saçımda egzama var. Doktorum doğal şampuan kullan dedi. 10 bitki özlü kullanıyorum 8 yıldır. Kokusu da çok güzel.

Saçımda egzama var. Doktorum doğal şampuan kullan dedi. 10 bitki özlü kullanıyorum 8 yıldır. Kokusu da çok güzel.
Hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Bende de yağlı egzama var. Duştan sonra birinci gün geçince kafam kaşınmaya başlıyor. Kaşıyınca da soyuluyor ve yara oluyor. Ek olarak zaten çabuk yağlanıyor saçlarım.

1778225269649.webp

Geçen gün amazondan aldım, kepekten elim saçıma gitmiyordu düzenli kullandım ciddili işe yaradı saçlarım fena parlayıp düzeldi. Tavsiye ederim. Amazondan alındığım için herhalde orjinal ürün diye işe yaradı.

Hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Bende de yağlı egzama var. Duştan sonra birinci gün geçince kafam kaşınmaya başlıyor. Kaşıyınca da soyuluyor ve yara oluyor. Ek olarak zaten çabuk yağlanıyor saçlarım.
Saç deriniz sizce kuru mu yağlı mı ?

Hocam paketli gıdalardan ve şekerden uzak durmalasın. Beyaz ekmek falan yiyorsan eğer onuda bırak tam tahıllı önerim.

otacı mı!
Biz küçükken vardı bu marka. Köyde ablalar alırdı kargoyla falan gelirdi 30 sene önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,803
Üyeler
195,165
Son üye
idrwin
Geri