Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

Uygunsuz davranış
Mc donald's bedava konusu yine boş yapan tipler ile doluşmuş, yazık kafalarına. Konuyu kirletmekten başka bir işe yaradıkları yok, alan bedavaya alsın almayan defolup gitsin.

Sizin fikrinizin ne önemi, değeri var? Sizin fikrinizi soran mı var, değer veren mi var? Sokakta yürüseniz millet yolunu değiştirir serseri herifler. Ya bu mcdonald's komplo teorisi üretenlerden de diğer filistin sempatizanlarından da bıktık usandık, Filistin diye ağlayan kitle ile bu kitle var ya.
İkisi de aynı kitle. Kafa aynı kafa, cahillik aynı cahillik. Yazık kafalarına. İş gücü olmayan, değersiz herifler aylak bakkal gibi iş arayıp bulamamaktan dolayı kudurup geliyorlar şu konunun altına saçma sapan yazı yazıyorlar. Tekrar ediyorum, ulan sizin fikrinizin ne değeri var üç gün önce mağarada ateş yakıyordunuz a:D:D

Ulan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete yedirmişler hala bedava burger diyor. Bırak bedava olmasını üste para verseler bunlardan bir şey alınmaz. Bu bir insanlık gereğidir.
o7

Keşke mc donalds yakınlarımda olsa da baksak

Hocam tepki göstermek için mcdonalds önünde kendinizi patlatın bence :hackerman:
Güzel fikir, sana ait olduğuna göre önce seni patlatsın daha uygun olur bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mc donald's bedava konusu yine boş yapan tipler ile doluşmuş, yazık kafalarına. Konuyu kirletmekten başka bir işe yaradıkları yok, alan bedavaya alsın almayan defolup gitsin.

Sizin fikrinizin ne önemi, değeri var? Sizin fikrinizi soran mı var, değer veren mi var? Sokakta yürüseniz millet yolunu değiştirir serseri herifler. Ya bu mcdonald's komplo teorisi üretenlerden de diğer filistin sempatizanlarından da bıktık usandık, Filistin diye ağlayan kitle ile bu kitle var ya.
İkisi de aynı kitle. Kafa aynı kafa, cahillik aynı cahillik. Yazık kafalarına. İş gücü olmayan, değersiz herifler aylak bakkal gibi iş arayıp bulamamaktan dolayı kudurup geliyorlar şu konunun altına saçma sapan yazı yazıyorlar. Tekrar ediyorum, ulan sizin fikrinizin ne değeri var üç gün önce mağarada ateş yakıyordunuz a:D:D
Sizin gibi şeytana tapan İslam düşmanlarına mı uysun herkes. Belki azıcık insanlığı kalmış gençler vardır da bu şeytana tapan pisliklerin durumunu öğrenir ve bir daha yemez onlardan bedava da olsa.

Zaten boykot edenler çoğalmış ki bu pislikler bedava yiyecek dağıtıyor. Boykot eden akıllı vicdanlı insanlar olmasa bu bedavaları da göremezdiniz zaten. Teşekkür edeceğinize halen hakaret ediyorsunuz.
Ayrıca boykot edenler işsiz diye düşünmeyin, 7 tane üniversite geçmişim var, master yapmış adamım ve benim hocalarım da var profesör olarak da boykot eden var yani. Ben diğerleri cahil demiyorum, elinde starbucks bardağı ile gezen hocalar da var. Akıllı değilsiniz, aklınızı doğru kullanmıyorsunuz, bütün mesele bu. Ölene kadar böyle gidenler, sonunda cehennem ateşini görünce tüh diyeceksiniz.

Son düzenleme:
Ulan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete yedirmişler hala bedava burger diyor. Bırak bedava olmasını üste para verseler bunlardan bir şey alınmaz. Bu bir insanlık gereğidir.
hakikaten biraz duyarlı olalım. bizler müslüman türkleriz. bize yakışmıyor. bu konunun burada paylaşılması bile kanıma dokunuyor. sürekli mcdonalds paylaşan bir belalıcivciv miydi ne vardı. oranın çalışanı gibi veya oradan bir maaş alıyormuş gibi sürekli mcdonalds konusu paylaşıyordu. anlamayan anlamasın. dalga geçen dalga geçsin.
bu işin müslümanı- gayrı müslimi yok artık. hristiyan ispanya ve irlanda bile bizden çok boykot ediyor bunları.

indirim konusu yine siyaset konusu olmuş arkadaş ya açım ben aç

Merhaba,
Burger Crush oyunu aplikasyonda geri gelmiş, bugün çıtır tavuk burger veriyor.

Afiyet olsun işine yarayanlara şimdiden :)
lütfen bunları paylaşmayın. canın ne zaman isterse bana mesaj at sana bedava birşeyler ısmarlarım söz. ama burada paylaşıp çocuk katillerinin ekmeğine yağ sürme lütfen.

Sizin gibi şeytana tapan İslam düşmanlarına mı uysun herkes. Belki azıcık insanlığı kalmış gençler vardır da bu şeytana tapan pisliklerin durumunu öğrenir ve bir daha yemez onlardan bedava da olsa.
Şeytana tapan mı? İslam düşmanı mı hahahaha hiç güleceğim yoktu.
Zaten boykot edenler çoğalmış ki bu pislikler bedava yiyecek dağıtıyor. Boykot eden akıllı vicdanlı insanlar olmasa bu bedavaları da göremezdiniz zaten. Teşekkür edeceğinize halen hakaret ediyorsunuz.
Hakaret etme değil. Benim yaptığım olanı söylemek, her şey ortada. Bedava dağıtma olayını zaten önceden de yapıyorlardı, yeni çıkan bir mesele değil dolayısıyla boykotla falan alakası yok. Siz boykot edince bedava dağıtmadılar. Dağıtmaları adamların işine de gelmiyor, zararına ürün veriyorlar. Teşekkür falan da borçlu değiliz.
Ayrıca boykot edenler işsiz diye düşünmeyin, 7 tane üniversite geçmişim var, master yapmış adamım ve benim hocalarım da var profesör olarak da boykot eden var yani. Ben diğerleri cahil demiyorum, elinde starbucks bardağı ile gezen hocalar da var. Akıllı değilsiniz, aklınızı doğru kullanmıyorsunuz, bütün mesele bu. Ölene kadar böyle gidenler, sonunda cehennem ateşini görünce tüh diyeceksiniz.
Birincisi ben boykot edenlere işsiz demedim, boykot edip konuyu kirleten heriflere boş herif dedim. İsteyen boykot edebilir, umrumuzda değil. Gelip konuyu kirletmek boş herif işi, tamamen zaman kaybı. Akıllı insan çalışır icraat yapar, böbürlenmez. Şunu şunu okudum demez. Gelip konuyu kirletmez yani akıllı olmadığınızı kanıtlıyorsunuz. Herkesin dini ve fikri kendine tekrar söylüyorum, fikriniz umrumuzda değil. İsteyen inanır isteyen inanmaz, isteyen boykot eder isteyen etmez. Boykot eden gelip de bu konuyu kirletirse başkasının hayatına müdahale etmeye çalışırsa o zaman bu doğru olmaz.

İkisi de aynı kitle. Kafa aynı kafa, cahillik aynı cahillik. Yazık kafalarına. İş gücü olmayan, değersiz herifler aylak bakkal gibi iş arayıp bulamamaktan dolayı kudurup geliyorlar şu konunun altına saçma sapan yazı yazıyorlar. Tekrar ediyorum, ulan sizin fikrinizin ne değeri var üç gün önce mağarada ateş yakıyordunuz a:Dtel-avivdeki a
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kişi sevdiğiyle beraberdir! (s.a.v.)
biz sevdiklerimizin ve mazlumların yanındayız. tarih boyunca olduğu gibi.
sen de tel-avivdeki sevdiklerine söyle orayı bir an önce terk etsinler. yakında yine orada olacağız.
ben, erdoğan ve yıldırımhan...!

Ekler

• yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.webp
    yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.webp
    194.6 KB · Hit: 13
kişi sevdiğiyle beraberdir! (s.a.v.)
biz sevdiklerimizin ve mazlumların yanındayız. tarih boyunca olduğu gibi.
sen de tel-avivdeki sevdiklerine söyle orayı bir an önce terk etsinler. yakında yine orada olacağız.
ben, erdoğan ve yıldırımhan...!
hocam hadi parayla alsak tepki gosterseniz sizin acinizdan tamamda bedava urunun ne zarari var

hocam hadi parayla alsak tepki gosterseniz sizin acinizdan tamamda bedava urunun ne zarari var
bu daha alçaltıcı değil mi?
biz tenezzül edip sırf bedava diye onların sadakalarına atlarsak ; " aha sizin boykotunuz bedavayı görene kadarmış, yerim sizin boykotunuzu" dedirtmiş oluyoruz. kendimize güldürtmeyelim.
bu firmalar sadece müslüman ülkelerde değil en çok ta hristiyan iskandinav ülkelerinde boykot ediliyor. bedava da olsa "satış" gibi olacak. hissedarlarına "bakın satışlarımız düşmemiş" mesajı verecekler. batıştalar.
bırakın bedavayı üstüne para verseler almam.
kajun corner diye bir firma var. mcdonalds, popeyes ve burgerkings in birçok ürününü çok lezzetli ve uygun fiyata sunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri